Bioscoopkaartjes winnen Can You Keep a Secret?

Bioscoopkaartjes winnen

LET OP: Deze actie liep tot 5 december 2019 9.00 uur in de ochtend. Je kunt niet meer meedoen, de winnaars hebben inmiddels bericht gekregen.
bioscoopkaartjes winnenNu in de bioscoop sinds 28 november 2019! Splendid Film presenteert de verfilming van de bestselling feelgood roman Can You Keep a Secret? – in Nederland uitgebracht als ‘Hou Je Mond!’ – van succesvolle auteur Sophie Kinsella. Zij veroverde de harten van miljoenen lezers wereldwijd met haar bekende Shopaholic-reeks. Can You Keep a Secret? vertelt het verhaal van Emma, die tijdens een turbulente vlucht al haar geheimen aan de passagier naast haar vertelt. Ze stort haar hart uit aan de vreemde. Alleen blijkt die vreemde haar nieuwe baas Jack Harper te zijn, die nu alle gênante geheimen over haar weet.

De rol van Emma wordt gespeeld door Alexandra Daddario (Baywatch, San Andreas) en de rol van Jack Harper door Tyler Hoechlin (Teen Wolf, Supergirl). De hartverwarmende Amerikaanse romcom is sinds 28 november te zien in de Nederlandse bioscopen. Wil jij 2 kaartjes winnen voor deze film en nog voor het einde van het jaar genieten in de bioscoop? Deze actie is verlopen. Kijk op deze pagina voor een overzicht van onze prijsvragen.

Het verhaal van Can You Keep a Secret?

In Sophie Kinsella’s Can you keep A Secret heeft Emma (Alexandra Daddario), zoals alle jonge vrouwen, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega’s. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken en vindt ze haar vriend Conner een beetje op Ken lijken. Die van Barbie en Ken. En dan is er nog Emma’s vliegangst. Hierdoor vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een charmante vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit.

Tenminste, Emma dénkt dat het een vreemde is. Want wanneer ze de volgende dag op haar werk komt blijkt de aantrekkelijke onbekende man haar nieuwe baas te zijn, die nu al haar meest gênante geheimen kent… Wil jij kaarten winnen voor deze leuke film? Mama’s mag 3X2 kaarten gratis weggeven. Doe mee en win! En maak je kans om te winnen groter, door te delen. Reageer onderaan dit artikel en breng anderen op de hoogte van deze leuke actie!

Bekijk de trailer:

26 reacties

 1. Dank allemaal voor je recatie!! Ik ga de winnaars kiezen….

 2. Ik ben heel benieuwd welke gênante situaties het verklappen van geheimen oplevert, het lijkt me een hele grappige film

 3. Leuk om samen met mijn schoonzusje naar toe te gaan, dus ik doe graag mee, mogen onze mannen op de kinderen passen hihi

 4. Lijkt mij een super leuke film, ik doe graag mee!

 5. Dit lijkt me een leuke film.

 6. ja graag, weet wel iemand die dolgraag mee wil, gezellig schoonzussenavondje, lekker genieten , voorkant ziet er veelbelovend en nieuwsgierigmakend uit.

 7. Fff nodig romantiek

 8. Yes, deze film lijkt me super leuk om met mijn zus naartoe te gaan. Is helemaal ons genre en ik wil haar graag hiermee verrassen!

 9. Eliatha Buurmans

  Geheimpjes zijn altijd spannend om te weten, helaas blijven de meest niet lang secret. Gezellig met mijn beste vriendin waarmee ik wel alles mag en durf te delen.

 10. Ik kan wel een geheimpje bewaren 😉

 11. Marianne van den Hoek

  Lijkt me een hele leuke film!

 12. Dit lijkt me zo’n leuke film! Ik zou het leuk vinden om mijn zus mee te nemen voor een gezellig avondje uit. Duimen!

 13. Anita te Gussinklo

  Deze film lijkt me erg leuk

 14. Ik heb er zin in, dus doe graag mee

 15. Leuk. Een avondje bios, altijd gezellig!

 16. Lilian Wapperom-Declercq

  Ow lijkt mij een leuke film. Ik hou van geheimpjes! En een gezellig vriendinnenavondje is altijd welkom!!

  • Leuk dat je meedoet! En ja, zeker in de drukke decembermaand is het heerlijk een avondje er even helemaal uit te gaan! Duimen dat je wint!

  • Ik zou deze fipm graag willen zien met een mede vrijwilligster van mijn vrijwilligerswerk. Even een heerlijke avond ontspannen, opladen en genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *