Contact

Vivienne Westerhoud van Mamas.nl

Wil je contact opnemen? Omdat je vragen hebt of opmerkingen? Of misschien wil je graag adverteren op deze site? Laat het me weten! Stuur me een e-mail of bel me gewoon even op. Ik help je graag!

Hartelijke groeten,

Vivienne Westerhoud
Westwood’s Media
Telefoon: 06 -51 94 97 55
E-mail: info@mamas.nl

Heb je mij al gemaild? Hartelijk dank voor je bericht! Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Inspiratie voor moeders

In de tussentijd… Ben jij zelf moeder? En wil jij inspiratie ontvangen in je mailbox? Meld je dan hiernaast of onderaan deze pagina (op mobiel) gelijk even aan voor de Mamas Nieuwsbrief. Boordevol tips over opvoeden, werken met kinderen en relatie. En diverse andere onderwerpen waar je als (werkende) moeder mee te maken krijgt.

Shoppen voor moeders

En vergeet jezelf niet te verwennen door regelmatig iets leuks te shoppen. Helemaal voor jezelf! Ik geef je ook daarover graag inspiratie en tips. Over mode, beauty en wonen. En natuurlijk ook alles voor je kinderen. Als je dol bent op shoppen, kijk dan ook eens op mijn andere site Mamashopt: shoppen voor moeders, kinderen en wonen.

Op zoek naar flexibel of parttime werk?

Ben jij op zoek naar flexibel of parttime werk, dat je beter met je gezin kunt combineren? Kijk dan hier voor flexibele vacatures. Op mijn 9tot3 vacaturebank vind je banen, die flexibel kunnen worden vervuld in tijd en plaats.

Ik spreek je graag snel!

Hartelijke groeten,

Vivienne Westerhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.