Adverteren

Over Mama’s

Mama’s online magazine voor moeders met lef! De moeder die aandacht heeft voor de wereld en zichzelf. Haar eigen balans bepaalt, haar dromen uitspreekt en haar doelen nastreeft. De moeder die wil ondernemen, (thuis)werken, zorgen en ontspannen. Kortom, de moeder die durft te leven met haar hart! Mama’s is een productie van Westwood’s Media. Interesse om te adverteren? Neem dan contact op met Vivienne Westerhoud of lees eerst hieronder meer!

Doelgroep moeders

• ruim 40.000 vrouwen • leeftijd tussen 25 en 55 jaar • met een brede interesse • ieder haar eigen unieke passie • bewust bezig met balans tussen werk en privé • is maatschappelijk betrokken • wil genieten van haar kinderen • is ambitieus • neemt tijd voor bezinning • is hoogopgeleid MBO+ • is zichzelf maar ook moeder, partner, vriendin, dochter • de Mama die durft te leven!

Adverteren voor bedrijven

  • Nieuwsbriefvermelding
  • Advertorials / SEO Content Marketing
  • Social Media Exposure
  • Mail & win
  • Review
  • (Hoofd)Sponsoring

Bereik: 40.000 moeders per maand. En 6.000 Mama’s nieuwsbrieflezers. Interesse om te adverteren? Ik schrijf een SEO artikel met een waardevolle link naar mijn klanten. Ik deel de artikelen ook in mijn nieuwsbrief en socials. Dus naast de voordelen voor de vindbaarheid in de zoekmachines, bereik je ook mijn doelgroep moeders. Je kunt online HIER jouw advertentie bestellen. De prijs voor een winactie of review is gelijk aan een artikel.

Als je liever op factuur betaalt, of meer wilt weten over sponsoring, mail mij dan via info@mamas.nl t.a.v. Vivienne Westerhoud.

MAMAS

Carrière coach, yogadocent of kindertherapeut

Ben jij (carrière) coach, yogadocent of (kinder) therapeut? En help jij graag werkende moeders? Of help jij moeders bij de opvoeding van hun kinderen? Misschien wil je vrouwen helpen meer rust te krijgen in hun drukke bestaan. Dan is dit Mama’s online magazine voor moeder, kind en werk de beste plek om te adverteren voor jou!

Wat krijg je en wat kost het?

Ik schrijf een SEO artikel voor jou. Natuurlijk geef jij daarvoor de input, want jij weet het beste welk probleem je voor moeders op kunt lossen. We delen waardevolle tips voor de lezer. En ik verwerk de juiste zoekwoorden in de tekst.

In dat artikel plaatsen we een SEO linkje naar jouw website. Daar heb je dan 5 jaar lang voordeel mee in de zoekmachines. En natuurlijk bereik je mijn doelgroep moeders door jouw publicatie op deze website. En door een goede call-to-action in het artikel, kun je ook klanten aantrekken.

Bestel gelijk jouw advertentie / SEO artikel en bereik daarmee 40K moeders. Het artikel blijft minimaal 5 jaar live voor slechts 250,- euro.

(web)SHOPS & merken

Jouw shop adverteren op Mamas.nl

Voor adverteren in de rubriek SHOPS hier op mamas.nl, betalen ondernemers 250,- euro voor 5 jaar. Ik schrijf dan een SEO geoptimaliseerd artikel over jouw shop. Dat kan bijvoorbeeld een artikel over trends en style zijn. Wij plaatsen daarin natuurlijk informatie over jouw winkel en ik neem deze mee in mijn Mama’s nieuwsbrief (6.000 abonnees). Ook deel ik jouw shop in mijn socials. Meld je hier aan of vraag meer informatie via info@mamas.nl. Ook merken die aansluiten bij de interesse van de doelgroep moeders kunnen adverteren tegen dit tarief.

Adverteren op MamaShopt!

Jouw webshop, winkel of merk promoten kan ook op Mamashopt, mijn andere website.

Mamashopt logo

Webshops, winkels en merken kunnen ook adverteren op Mamashopt.nl. Voor 5 jaar adverteren op Mamashopt kost 200,- euro. Lees hier meer over adverteren op MamaShopt! Als je op beide sites adverteert, krijg je korting. Als je dat wilt, stuur mij dan even een mail via info@mamas.nl. Je bereikt dan in totaal 60.000 moeders.

Persberichten voor ondernemers

Wil je free publicity ontvangen voor jouw webwinkel of voor een specifiek product? Of wil jij als coach in de bladen staan? Neem dan contact met mij op! Ik verzorg al jaren PR voor ondernemers en webshops via Westwood’s PR. Ik (her)schrijf jouw persbericht en verstuur deze naar alle relevante online en offline media voor vrouwen in Nederland. Je kunt via deze berichten ook kiezen voor het uitzetten van reviews bij een grote groep bloggers. Interesse? Mail mij gerust!

NB alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Mama’s thema’s

Wereld Samenleving * Multicultureel * Internationaal   Werk Carrière * Eigen bedrijf * Thuis werken * Kinderopvang Thuis Relatie * Huis(houden)* Tuin * Koken Vrije Tijd Uitgaan * Winkelen * Reizen * auto * Mode * Beauty Kind Gezondheid * Opvoeding * Voeding * Ontwikkeling Gezond Lichaam * Psyche * Spiritualiteit * Duurzaamheid

Mama’s nieuwsbrief

Elke week verzamel ik de nieuwste en meest opvallende artikelen en tips voor moeders en verstuur ik deze in mijn Mama’s nieuwsbrief per mail. Ik maak moeders in de nieuwsbrief attent op de inspiratie, die mijn adverteerders te bieden hebben. En ik schrijf zelf ook tips en columns. Ook lezen de 6.000 abonnees over de uitjes van mijn site haarauto.nl en de nieuwste vacatures van www.9tot3.nl.

Andere producties van Westwood’s Media

9tot3 landelijke vacaturebank!

Werktijden in overleg, flexibel in tijd en plaats

Op 9tot3.nl vind je hogeropgeleide moeders die de zorg voor hun kind(eren) en aandacht voor hun carrière willen combineren. Je bereikt deze doelgroep heel specifiek. Maandelijks vinden 20.000 potentiële kandidaten hun weg naar deze vacaturebank. Dit aantal groeit elke maand, mede dankzij de enorme publiciteit in de vrouwenbladen die deze website de afgelopen jaren genoot. Je kunt vacatures plaatsen voor alle vaste en tijdelijke functieplaatsen die -qua tijd en/of plaats- flexibel kunnen worden vervuld. Dus voor werk binnen schooltijden, flexibel vanuit huis of in de avonduren en het weekeinde. Kijk op 9tot3.nl.

Mama Shopt!

Shoppen voor moeder, kind en thuis

Mamashopt logo

Mama Shopt! mamashopt.nl Is dé plek waar moeders inspiratie kunnen opdoen voor het vinden van kinder- en dameskleding, kado’s, woonaccessoires en speelgoed. Maar ook voor leuke uitjes en vakanties. Met leuke aanbiedingen en giveaways voor de abonnees. Innerlijk & uiterlijk shoppen voor moeder, kind en thuis! Mamashopt is dé plek waar je jouw webshop, winkel of merk wilt promoten. En dat kan heel voordelig!

Haar eigen Zaak!

Online magazine & netwerk voor vrouwelijke ondernemers

Op haareigenzaak.nl vind je het landelijke online magazine & netwerk voor vrouwelijke ondernemers Haar eigen Zaak!. Leden kunnen hun bedrijf promoten in de ledenlijst en krijgen toegang tot de besloten Facebook. We delen elke week ondernemerstips en netwerken online. Ben jij vrouwelijke ondernemer en wil je meer zichtbaarheid online én een fijn netwerk? Word dan lid van Haar eigen Zaak! voor 150,- euro per jaar. Lees hier alle voordelen en meld je aan!

Ben je geen vrouwelijke ondernemer, maar is deze doelgroep van vrouwelijke ondernemers interessant? De doelgroep is specifiek (20.000) vrouwelijke ondernemers met 0-50 werknemers. Wil je meer weten over adverteren, SEO artikelen of doelgroep bereik? Neem contact met mij -Vivienne Westerhoud- op via 06-51949755 of stuur een e-mail naar: info@haareigenzaak.nl.

Haar auto

Voor vrouwen die houden van Avontuur. Uitjes. Travel. Ontspanning.

Haar auto logo

Haarauto.nl voor vrouw, auto & vrije tijd. Alles over auto’s voor vrouwen, uitjes & avontuur. Voor vrouwen die houden van Avontuur. Uitjes. Travel. Ontspanning. En die met de auto, fiets of het OV op ontdekkingsreis willen. Op deze site vind je alles wat je als vrouw wilt weten over auto’s. Maar ook over leuke dingen doen, zoals uit eten, reizen, (auto)vakanties met het gezin, dagjes weg met de kinderen, een weekendje weg met je lief in een romantisch hotel en avondjes uit met vriendinnen.

Mamaboom!

Dromen en doelen bereiken & goede doelen


Een deel van de winst van alle onderdelen van Westwood’s Media wordt gebruikt om moeders en hun kinderen wereldwijd te ondersteunen bij scholing en het opzetten van een eigen bedrijf. Van 2008 tot 2011 steunden wij Mama Cash, Unicef en de Plan campagne ‘because I’m a girl’. Eind 2010 startte Vivienne Westerhoud de website Mamaboom.nl. Zij wil daarmee vrouwen en kinderen over de hele wereld van ‘Noord’ tot ‘Zuid’ met elkaar verbinden door dromen te delen. Je kunt jouw dromen delen en daarmee de dromen waarmaken van vrouwen in Azië. Zo geef je een toekomst aan hun kinderen. Wil je weten wat jij kunt doen? Kijk dan hier.

Fair Green Goods

Goede groene hippe dingen

Fairgreengoods

Fair Green Goods is een inspiratie magazine voor iedereen die duurzamer wil leven. Groene, hippe spullen zijn er steeds meer. Maar kent iedereen die al? Steeds meer mensen zijn op zoek naar duurzame alternatieven. Want een betere wereld begint bij wat jij consumeert. Kies je voor eerlijke, duurzame spullen? Dan zet je daarmee een belangrijke stap naar een leefbare aarde voor de generaties na ons!

Contact & informatie

Mama’s is een productie van Westwood’s Media. Westwood’s Media is gevestigd te Leusden en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder dossiernummer 32090727. Voor meer informatie en tarieven kun je contact opnemen met Vivienne Westerhoud: 06-51949755 of stuur een e-mail naar info@mamas.nl.

Ons adres: Westwood’s Media – T.a.v. ir. V. Westerhoud – Rietgors 22 – 3831 HL Leusden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.