Vlindervrienden en het Grote Avontuur 2X2 WINNEN bioscoopkaartjes

Vlindervrienden en het Grote Avontuur WINNEN

Vlindervrienden en het Grote Avontuur WINNEN bioscoopkaartjes. Deze film is een hartverwarmend verhaal over de moedige, maar onhandige éénvleugelige, vlinder Patrick. Wanneer Patrick niet deel mag nemen aan het jaarlijks vlinderavontuur – de migratie van de monarchvlinder – verstopt hij zich in een trailer om toch mee te kunnen. Samen met de hulp van zijn beste vriend, de klungelige rups Marty, en Jennifer, een vlinder met hoogtevrees, wordt Patrick een onwaarschijnlijke held. Tijdens dit bijzonder avontuur moet Patrick zijn (vlieg)angsten onder ogen zien en zijn unieke eigenschappen omarmen. Terwijl hij ook nog te maken krijgt met drie kwaadaardige vogels die uit zijn op wraak.

‘Vlindervrienden en het Grote Avontuur’ is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap en zelfontwikkeling. Een belangrijke boodschap van de film: onze connectie met anderen is veel belangrijker dan onze verschillen. Niet voor niks luidt het gezegde ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’.

Releasedatum: 24 april 2024
Kijkwijzer: 6 jaar, angst 
Speelduur: 82 minuten

Bekijk de trailer:

Vlindervrienden en het Grote Avontuur WINNEN 2X2 bioscoopkaartjes

Via mijn site mamas.nl mag ik 2X2 bioscoopkaartjes weggeven voor Vlindervrienden en het Grote Avontuur!

Meedoen kan tot vrijdag 26 april 2024 om 9.00 uur. Als je wint krijg je twee gratis bioscoopkaartjes toegestuurd.

Deze actie is mogelijk gemaakt door Just Entertainment.

Hoe kan je winnen?

Je hoeft mij alleen maar te volgen en liken op mijn Facebook pagina of Instagram account EN een reactie achter te laten hieronder deze post! en op één van mijn socials (voor extra punten). Met een korte uitleg over waarom jij graag wil winnen. Heb je de trailer bekeken? Wat lijkt je mooi aan deze film?

Reageer onder deze post, niet vergeten!

Je hoeft je verder nergens aan te melden of je gegevens achter te laten. Als je wint neem ik contact met je op via je e-mail, daarom is het belangrijk dat je hieronder je reactie achterlaat. Jouw e-mail is dan alleen voor mij zichtbaar, dus je privacy is gegarandeerd!

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens. Als je wint stuur ik wel jouw adres door aan Just Entertainment.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

Ben jij ook zo dol op prijsvragen? Wij werken samen met www.prijsvragengala.nl, daar vind je er een heleboel!

25 reacties

 1. Hier ga ik mijn kleinkind zeker mee verrassen.

 2. Leonie Rouwhorst

  Lijkt mij een super leuke film om met mijn dochter heen te gaan

 3. De trailer is al vol vuur en spanning! Mijn dochter riep bij het zien: daar wil ik heen mem(mam)! Zou naast een superleuke film ook nog educatief en cognitief erg leerzaam zijn. Voor jezelf opkomen, meer kunnen dan je eigenlijk zelf weet en vooral zelfvertrouwen. We beginnen binnenkort met een “bikkeltraining”en deze film zou een goede aanvulling zijn. Een leuk, leerzaam uitje,2 vliegen… uhhh vlinders in 1 klap 🙂

  • Vandaag zijn wij naar de film geweest met de gewonnen kaartjes. We hebben genoten, de film heeft hele mooie animaties en is zowel grappig als een beetje spannend. Echt een aanrader. Bedankt mamas.nl !

 4. Wat een leuke wedstrijd! We hebben de trailer van deze film gekeken toen we in de bios naar vogelvlucht gingen kijken. Verder komt het meerdere keren voorbij als we achter YouTube zitten. Onze kleine meid van 5 zit helemaal in de feeen- vlinders en dromenwereld, heerlijk! Deze film zou vast een leuke verrassing zijn voor de mei vakantie, zeker omdat ze de 18e 6 word. Duimen duimen…

 5. Wat een mooie film! Mijn faalangstige zoon krijgt door het (voor)lezen van het boek ‘Rumme rups’ keer op een keer een boost voor zijn zelfvertrouwen. Een prachtig verhaal met nog prachtigere illustraties met kleurrijke vlinders. Deze film zal hem meenemen op een mooie reis!

 6. Super leuke blog om te lezen! Ik liet het mijn dochtertje van 4 zien ze werd gelijk enthousiast! Dat zou leuk zijn! Een moeder dochter uitje ik doe dan ook graag mee met de winactie!

 7. Dit lijkt me een hele leuk film om met zoon naar toe te gaan!

 8. ik doe graag mee .. het lijkt mij een goed verhaal om kinderen in te laten zien dat ook minder bedeelden een kans verdienen in deze prestatieve maatschappij… Leuk verteld in deze film..

 9. Ik zou graag winnen om mijn dochter te verrassen. We gaan niet vaak naar de bioscoop, dus dit zal ze geweldig vinden. De film lijkt me leuk, en mijn dochter vindt vlinders altijd erg mooi, dus deze film gaat vast en zeker in de smaak vallen. Uiteraard mag de popcorn tijdens de film niet ontbreken. Een gezellig moeder-dochter uitje!

 10. Leuk voor mijn buurmeisje. Ik zou ze haar graag cadeau geven, zodat zij met haar moeder naar de bioscoop kan. En … het is binnenkort moederdag, dus superleuk!

 11. Mooi dat vriendschap zi centraal staat in deze film

 12. Wat fijn zou dat zijn met onze( nog jonge) kleinkinderen.
  Jammer dat ik daar FB voor moet hebben.
  Op onze leeftijd ( 80 plus) is dat niet meer zo noodzakelijk maar ik volg je wel hoor.

 13. Jacqueline deWaal

  Woow wat enig doe heel graag mee aan deze leuke winactie

 14. Uiteraard doe ik vandaag weer graag mee aan deze leuke kinderfilm winactie voor een gezellig bioscoopbezoek met mijn buurmeisjes.

 15. Uiteraard doe ik weer graag mee voor een gezellig bioscoop bezoek met mijn buurmeisjes in de Pathe bioscoop van Leeuwarden.

 16. Cheryl Van de loo

  Leuk ik maak graag kans

 17. Ik zou graag met mijn dochter naar deze film gaan. Ze is dol op vlinders dus deze film zal goed in de smaak vallen.

 18. Oooh, wat een leuke film! De naam van mijn zoontje Dalmar betekent letterlijk ‘ontdekker’ en zoals zijn naam het al zegt kan je hem niet blijer maken dan met informatie over alle ver afgelegen landen in de wereld. Een film over een stoere vlinder die vol zelfvertrouwen op pad gaat naar Mexico zal hij dan ook zeker weten te gek vinden

 19. Dit zou ik heel graag willen winnen om met me kleinzoon naar toe te gaan

 20. Jaa super leuk om met me zoon te gaan!

 21. Leuk om samen met mijn kleindochter te gaan

 22. Ik wil het grappige verhaal van Oatrick graag zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.