Paaschocolade van Leonidas WINNEN

Leonidas Paas chocolade

We kennen allemaal Leonidas, de lekkere Belgische chocolade bonbons. Vooral die witte met een noot, daar ben ik dol op. Maar nu heeft Leonidas ook paaschocolade in de vorm van grote paaseitjes. In allerlei soorten en smaken. Ik ben als een kind zo blij dat ik een review mocht doen hier op de redactie! Hmmmm! En omdat ik alleen op de redactie zit, deelde ik er ook wat uit aan mijn buren. En weet je wat nog leuker is? Ik mag 2 van deze pakketten paaschocolade van Leonidas weggeven aan mijn lezers! Lees verderop hoe je meedoet!

LET OP: deze actie is verlopen. Je kan niet meer meedoen.

Mooi cadeau in 21 smaken

Leonidas paaseitjes

Op 31 maart 2024 is het weer Pasen. Een vroege Pasen dit jaar dus. Deze Leonidas paaschocolade komt dus als geroepen! Een mooi cadeautje om weg te geven ook. En de verpakkingen zijn fleurig groen en vrolijk met paashaas, bloesem en eitjes. Helemaal Pasen dus! Je kan ze online bestellen of een verkooppunt zoeken. Je kan op die pagina ook zien welke smaken er allemaal zijn!

Ik gooide ze allemaal in een glazen schaal op tafel. Zodat ik zeker wist dat ik er niet af zou kunnen blijven:) Op dit filmpje zie je hoe de eitjes in de schaal vallen!

WINNEN 2X Leonidas paaschocolade pakket

De drie producten op de foto bovenaan dit artikel, dat zijn de paaseitjes die ik testte en die ik 2X weg mag geven in deze winactie.

Meedoen kan tot vrijdag 1 maart 2024 om 9.00 uur. Als je wint krijg je per post de prijs toegestuurd.

Deze actie is inmiddels verlopen. Je kan niet meer meedoen. Kijk hier voor nieuwe winacties en prijsvragen.

107 reacties

 1. Yvonne Batelaan

  Zeer smaakvol

 2. Elvira van der Heijden

  Ik kom uit Zwitserland en ben dus enorm verwend met de beste chocolades ter wereld, maar voor de liefde ben ik nu naar NL verhuist en tja je merkt dat de chocolade niet zo lekker zijn zoals ik ze gewend ben. (Eigenlijk alleen maar goed voor mijn lijn haha)
  In ieder geval heb ik vaker de naam Leonidas horen vallen en dat het ook een best lekkere chocolade is, het lijk mij erg leuk om dit te mogen winnen en samen met mijn man en de kinderen te mogen proeven en misschien heb ik dan wel een vervanging gevonden voor mijn chocolade momentjes?
  Ik ben altijd een fan van melkchocolade met hazelnoten of amandelen, maar eet ook graag puur met sinaasappel of andere combinaties dus laat mij graag verrassen.

 3. WAUW WAUW WAUW ❤❤
  Wat een fantastische prijs!

  Ik word hier super mega blij van! en ik ga heel hard duimen voor dit mooie cadeau!

  Heel graag voor m’n lieve mama, die wel wat warmte kan gebruiken in deze donkere tijd (herstellende van borstkanker)

 4. Warme gevoelens bij Leonidas chocolade. Dat was het toppunt van luxe: alleen mijn oma had deze standaard een doosje in huis, welke helaas alleen voor de ‘Grote Mensen’ bestemd waren… Behalve dan op die momenten dat ik kwam logeren, dan werd er regelmatig een uitzondering gemaakt en mocht ik ook zo’n fijne bonbon uit het doosje kiezen. Wat een werk! Ik wikte en woog en hoopte zo de lekkerste te kiezen… Nooit teleurgesteld door Leonidas! Inmiddels ben ik zelf een ‘Groot Mens’ met kinderen en ben ik dankbaar dat mijn oma nog leeft; onwijs leuk om haar te verrassen met deze paaschocolade van haar/ ons favoriete merk!

 5. Ik kreeg van mijn vorige werkgever ieder jaar een groot Leonidas Paasei met paaseitjes erin. Afgelopen jaar is mijn toenmalige werkgever onverwachts overleden, maar als ik deze Leonidas paaseitjes zie moet ik toch weer terugdenken aan hem en aan de leuke tijd die ik op mijn vorige werk heb gehad.

 6. Sharon de Ridder

  Oh gut, Leonidas was mijn eerste niet-supermarkt chocolade: er ging een wereld voor me open!

 7. Marlies van der Schoor

  Zo lekker, deze chocoladeeitjes van Leonidas

 8. Wij reden speciaal even naar België als we in de buurt waren gelukkig tegenwoordig ook in Nederland maar in paasvorm kennen wij ze,nog niet.

 9. Chocolade, het woord alleen al, dan loopt het water al in de mond
  en ga ik hopen, dromen dat al dat heerlijks mijn kant op komt.
  Bij Pasen naast de Sint,
  was de heerlijkste (letterlijk & figuurlijk) voor mij als kind.
  Wetende dat je mocht zoeken en volop chocolade mocht eten,
  die heerlijke momenten zal ik in heden nimmer vergeten.
  Praline, melk of wit
  alles is prima (behalve puur of alcohol ) als er een wikkel omzit!
  Ik klim in de pen,
  in de hoop dat ik de gelukkige van deze winactie ben

 10. Echt heerlijk en een eitje om eff je gegevens in te vullen toch

 11. Heleen van der Velde

  Ik doe heel graag mee. Leonidas was het merk dat je kado gaf aan anderen maar wat je niet zelf op tafel zette omdat het zo duur was vroeger. Daarmee vind ik Leonidas nog steeds een mooi kado om te geven maar ook iets om juist extra van te genieten. (like en volg via FB en insta)

 12. Op Utrecht centraal zit een leonidas winkeltje. En het kwam regelmatig voor dat trein vertraging had. Bij veel vertraging had ik wel iets lekkers verdient. Altijd leuk om de lekkerste bonbons er uit ye kiezen.

 13. Wat ziet dit er lekker uit. Mijn moeder verwende mij als klein meisje met Leonidas chocolade en nu ik volwassen ben, kan ik hier nog steeds geen genoeg van krijgen. Ik kende de paaschocolade van Leonidas nog niet en zou deze dolgraag proeven!

 14. Wat een leuke winactie, ik loot graag mee.
  Als ik win verdeel ik de chocolade, mijn kinderen zijn dol op chocolade.

 15. Suzan van Tellingen

  Echt waanzinnige leuke actie. Wij doen graag mee.

 16. Wat een geweldige actie, ben gek op chocola dus de chocolade eitjes zijn bij mij meer dan welkom!

 17. wat een luxe! ik loot graag mee en deel het met de kleinkinderen

 18. Wat een superleuke actie!
  Toen onze kinderen nog klein waren en dol op chocolade – vooral melkchocolade – hadden wij een verjaardagsfeestje gepland net voor Pasen omdat onze oudste toen 6 jaar zou worden.
  Er moesten eitjes worden gezocht in de tuin door alle vriendjes en vriendinnetjes alleen waren alle eitjes verdwenen.Gevonden in de kast en opgegeten door onze kleuters en peuter. Niet 10 eitjes maar ik denk zeker een kleine 90 eitjes. Hun vieze handjes en pyjamaatjes en papiertjes overal waren foto’s waard.
  Jammer dat ze zo misselijk waren maar ze hebben er toen wel van geleerd.
  Nog steeds een bron van vermaak zijn de eitjes met Pasen.
  Niet van Leonidas. Die bewaren wij nu voor speciale momentjes maar chocolade blijft hier in huis een echte delicatesse!

 19. Hier geen mama die mee doet maar een pappa/opa die wel van smikkelen houd en er zeker mama,s [ dochters ] mee blij maakt of mijn partner ook mama….en de kleinkinderen zullen dan ook hele luze eitjes kunne ngaan zoeken als we winnen.
  Fijne paasdagen allen en veel win en smikkel plezier

 20. Wat een heerlijke prijs doe graag mee. stroopwafel en karamel zeezout zijn mijn favoriet

 21. Wat een superlekkere actie!!! Witte chocoloade of karamel zeezout zijn favoriet. Vooral mijn dochter zal hier heel erg blij mee zijn. Dat is een echt chocolademonster!

 22. Mijn oma woonde in België vlakbij Knokke. Ze was een echte dame en had de koekjes en de gebakjes van de beste bakker en de groente van de groenteboer en het vlees van de slager. En dan natuurlijk de lekkerste chocolade creaties van Leonidas. En toen we klein waren waren het echte mega bonbons voor ons.

 23. Zalige chocolade dan ben ik weer terug bij mijn oma aan het smullen van vooral de hazelnoot smaak

 24. Als tiener kocht ik voor mijn moeders verjaardag altijd een doosje Leonidas bonbons. De medewerkster daar werd dan altijd gek van mij want ik wilde allemaal verschillende bonbons en kon nooit kiezen. Mooie herinneringen, die met het oog op mijn moeders Alzheimer nu extra waardevol zijn. Het zou superleuk zijn als ik haar nog een keer zou mogen verrassen en verwennen met chocolade van Leonidas! Groetjes, Karin

 25. Mijn oma had altijd een schaaltje in de hal staan. Als wij naar huis gingen, mochten wij een eitje kiezen. Wij wilden dus nooit lang bij oma blijven hangen ….. (lol).

 26. Mmm, ik maak graag kans!

 27. Loot graag mee, ga ik mijn 90 jarige moeder mee verrassen.

 28. Wow… wat zou dit geweldig leuk en lekker zijn! Doe dan ook graag mee! En mijn Leonidas herinneringen? Die zijn veel en groot! Kan me dan ook niet herinneren dat er in onze familie ooit iets anders op tafel heeft gestaan dan dit fantastische merk als het om chocolade gaat!

 29. Wij hadden vroeger niet zo veel geld thuis en dan liep ik langs de chocoladewinkel en zag ik al die mooie dingen en ze leken me zo lekker en ze zagen er zo mooi uit. Nu ik ouder ben kan ik het zelf betalen maar zeker Leonidas doet me een beetje aan een kinderlijk verlangen denken.

 30. wat een heerlijke actie. Wij zijn hier in ons gezin gek op chocolade. In welke vorm dan ook. We bakken vaak zelf chocolade taart of cake, maken cakepops met chocolade. Aardbei gedipt in chocolade, om je vingers bij af te likken. We wachten dus al een tijdje vol smart op het paasseizoen en welke nieuwe smaken er dit jaar weer zullen zijn. Heel graag wagen wij een kansje op deze heerlijke paasverrassing.

 31. melissa van stipdonk

  Oh ja lekker en zeker welkom! ik waag graag een kansje.

 32. Toen ik jong was gingen wij regelmatig met ons gezin, vader moeder en mijn broer, een dagje naar de vogeltjesmarkt in Antwerpen. Lekker rondslenteren over de markt. Wij kwamen altijd langs of in de buurt van een Leonidas winkel. Verlekkerd stonden we dan voor de etalage te kijken. Er werd altijd een grote gemixte door bonbons gekocht. Onderweg naar huis in de auto proefden we er vast een paar. Deze dagen werden omgedoopt door mijn vader tot een Leonidas-dag. Het is zo’n fijne en lekkere herinnering, dat ik deze dag ook in mijn eigen gezin heb toegepast. Een dagje België, is een Leonidas-dag.

  • Mijn herinnering dat ik de shop zeker heb gezien in Antwerpen er ook even.voor heb gestaan maar uiteindelijk niks meegenomen omdat het 30+ graden was en daar heb ik nog spijt van dus hopelijk mag ik nu van de heerlijke smaken.proeven.
   Ik hou van hazelnoot koekjes en verder laat ik me verrassen :-).

 33. Johanna Flickwier

  Ik ben zó dol op paaseitjes dat ik ze voor het hele jaar insla, verstop voor mijn kinderen en vervolgens vorige maand nog ergens een zak terugvond op een vergeten verstopplek! Njam! Dus: nieuwe voorraad altijd welkom voor mijn cerstopplek

 34. Dat wordt gezellig smikkelen en smullen met mijn gezin.

 35. De kinderen zijn al net zo’n chocoholics als hun ouders.
  Dan doe je natuurlijk mee! Witte vol chocolade vinden de kinderen het lekkerst, de melk chocolade met cookies & cream vinden ze ook lekker. Ze hadden ook een tiramisu variant die ik weer erg lekker vind.

 36. ik ken deze chocolade niet, maar zou graag mee doen met deze winactie.
  ik heb geen sociaal media, om prive redenen.
  ik hou van witte en chocola met karamel en zeezout en ook van pure chocolade.

 37. Vivienne net als jij ben ik ook een échte chocoladesnoepkont en kan dus ook niet van die heerlijke
  chocoeitjes afblijven als ik ze zie staan…
  daarom wil ik die overheerlijke paaschocolade en dan ook vooral die witte met noot van Leonidas ( welke mijn moeder al had) supergraag winnen…!!! 😉

 38. Smullen maar van deze lekkere Leonidas chocolade. Iedere vakantie kopen we deze doosjes vol met de lekkerste smaken als trakatie voor onszelf en als presentjes! Dat valt bij iedereen in goede smaak!

 39. Jaaaaa leuk, de lekkerste eitjes om te verstoppen, zoeken en daarna natuurlijk op te eten 😀

  • Ik hou heel erg van allerlei chocolade in verschillende smaken. Ik ben wel bekend met het merk masr heb het nog nooit gegeten. Dus wil ik het heel graag eens proeven.

 40. Ellen Brootcoorens

  Leonidas pralines zijn er al zolang ik me kan herinneren vroeger kwamen deze steevast op tafel tijdens de feestdagen of een ander feest. Gewoon tijdens het jaar zag je ze niet. Ze waren echt wel SPECIAAL. Maar naast speciaal ook heel erg lekker. Mijn oma’s kochten altijd “een doos melange” dus dan was het maar hopen dat je als eerste mocht kiezen, want dan was het zoeken naar de witte met de noot! Want dat was toch echt wel de allerbeste! Mijn mama daarentegen was al slimmer, zij kocht een doos met alleen maar witte met noten! Dat was dan ook echt genieten! Nu komen de pralines van Leonidas al veel meer op tafel, nu hoeft er geen feest te zijn. Maar toch is het altijd feest dan, want wat zijn de pralines lekker! Maar mijn favorieten zijn wel aangepast, nu is dat het roze hartje geworden, of als die er zijn de donkerrode met cassisvulling (dit is er niet altijd). Maar de witte met noten blijven natuurlijk ook nog steeds lekker, dat is echte nostalgie!

 41. oeh Heerlijk, wat een fijne winactie weer! Ik ben dol op Chocolaaa ( maar welke vrouw niet 😉 Dus mij maak je hier wel blij mee, zeker met deze donkere grauwe dagen.

  Liefs Fenny ^-^

 42. Chocolade van Leonidas? Nou…. Daar zeg ik geen “nee” tegen!!! Lekkerrrrrr!

 43. OEF, HEERLIJK Alle Smaken zoals Puur & Butterscotch Vroeger altijd bij Feesten & Partijen (Elke Dag FEEST dus JA!!!)

 44. marielle onderwater

  mmmm lekker chocolaaaaaaaa met 3 vrouwen in huis ….
  mmm lekkerrrrrrr

 45. Marianne van den Hoek

  Leonidas is niet weg te denken uit mijn leven, ik ben er dol op. Vooral om de lekkerste smaak uit te kiezen, want daarvoor moet ik nog steeds van alle soorten er minstens eentje proeven…

 46. Dat klinkt overheerlijk, vooral de witte cuberdon, framboos klinkt goed.
  Voor mij is leonidas echt een luxe, vroeger kregen we het namelijk alleen bij kerst,pasen en onze verjaardag. Dit is een reden waarom het extra speciaal is.
  Nu heb ik af en toe dat ik een doosje koop om mezelf te troosten, echt een heerlijk geluksmomentje altijd. Wij kregen het thuis dan ook altijd van oma en opa

 47. Jaaaaa, die gouden Leonidas doosjes doen me altijd watertanden!!! Mijn oma had vaak Leonidas bonbons, maar die deelde ze dan uit aan de volwassen en de kinderen kregen een koetjesreep . Als mijn opa dan voor speciale gelegenheden een doosje aan mijn moeder gaf, kregen ik er gelukkig wel af en toe eentje. En het voelde dus superbijzonder om zo’n heerlijke bonbon uit het gouden doosje te krijgen! Voorkeur heb ik niet echt, alle pure chocola vind ik heerlijk! En ben ook superbenieuwd naar deze paaseitjes!

 48. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit chocola van dit merk geproefd. Hoe dan? Ik ben dol op chocola dus nu wil ik deze heel graag proeven en ben ik reuze benieuwd naar de smaken

 49. Dit is echt een heerlijke verwennerij, van dit lekkers zouden wij maar wat graag met zijn allen de paasdagen van willen genieten, Ik maak maar wat graag kans op de aller lekkerste paaschocolade van Leonidas!!

 50. Ik ben gek op Leonidas chocolade, zo’n heerlijke chocolade! Ik heb ooit van mijn lieve mam een adventskalender van Leonidas gekregen en sindsdien ben ik verkocht! Geen ander chocolade merk meer, enkel nog Leonidas! De pure chocolade gevuld met advocaat is mijn favoriet, het chocolaatje waar ik zo van geniet!

 51. Ik heb er, eerlijk gezegd, geen herinneringen aan. Uiteraard ken ik de naam wel en is het volgens mij hele lekkere, luxe chocolade. Bij mijn weten verkoopt de Multi Vlaai ook Leonidas bonbons. Ja, die verpakking ziet er alleen al zo mooi uit! Daar wil ik graag nieuwe herinneringen mee maken! Een nieuw traditie in het leven roepen? Dat lijkt mij een goed idee! We zullen het eerlijk samen delen.

 52. Doe ik mee voor mijn lieve moeder, die iedereen altijd wil verwennen, want daar staat altijd bonbons en chocolade op tafel en straks dus ook paaseitjes. Ik zou haar graag verwennen met dit lekkere pakket paaschocolade van Leonidas en zou ik haar dolgelukkig maken! en dat met 21 smaken!!

 53. Leonidas is heerlijk 😉 mijn ouders namen altijd een doosje mee als ze naar België op vakantie waren geweest, echt genieten!

 54. Jacqueline van de Manakker

  Leonidas was het 1e kadootje wat ik van mijn man kreeg, dus een mooie herinnering, die ik als chocoladeverslaafde nooit zal vergeten.

 55. Sophia Grootjans

  Heerlijk Leonidas chocolade. Ik ben wel benieuwd naar hun paaseitjes.

 56. Annemieke Bosdijk

  Voor mijn moeder koop ik regelmatig Leonidas bon bons. Ze neemt er elke keer keurig eentje per dag. Dus ze doet er lekker lang mee, eentje smaakt net zo lekker zegt ze altijd. Zelf houik het geen week vol. Vooral de melkchocolade met vanille crème vulling

 57. Angelique Bogaard

  Paaseitjes Gold melk zou ik graag uit willen proberen
  Met 3 chocolade verslaafden weten we met dit pakket wel raad

 58. Vroeger zat er een Leonidas winkeltje in het winkelcentrum. In de vakanties mochten de kids altijd iets lekkers uitkiezen. Winkeltje is er helaas niet meer maar de kids genieten nog steeds van chocola, ik maak graag kans. De verpakking is ook heel leuk overigens!

 59. Anita te Gussinklo

  Heerlijk zoveel verschillende smaken

 60. Heidie van der Steeg

  Met sieraden maak je mij niet blij maar met chocolade wel. Zeer die van Leonidas. Ik vind veel smaken lekker, vooral met praliné, daar kun je mij bij wijze van, ’s nachts voor wakker maken.
  Helaas is de Leonidas winkel in mijn stad vorig jaar verdwenen dus extra fijn als ik een Leonidas verrassing per post mag ontvangen voor Pasen.

 61. Anneliese De Waal

  Heerlijk chocolade ❤️❤️, vinden ze in huis allemaal lekker, Groetjes Anneliese de Waal

 62. Oooooh… mijn oma had vroeger altijd Leonidas chocolade thuis en hoe leuk zou het zijn om nu mijn moeder met deze lekkerste eitjes te verrassen! Mijn lievelingssmaak qua chocolade is in ieder geval puur met framboos… zooo lekker

 63. van erum maria louisa

  LEONIDAS hij is wel de lekkerste

 64. Gelukkig dat er chocolade winacties bestaan, ik ben bijna wel verplicht om mee te doen. Ik heb nl. twee buurmeisjes die ontzettend van chocolade houden. Ze komen regelmatig buurten om mijn chocolade voorraad kleiner te maken. Het lijkt wel of ze onverzadigbaar zijn. Om de kosten een beetje in de hand te houden en te zorgen dat er ook voor mij nog wat overblijft, is deze winactie een uitkomst. Nu nog hopen dat het geluk mijn kant opvalt en ik ben weer gered tot de Pasen. Buurmeisjes je bent er mooi klaar mee.

 65. Leonidas, dat was echt wel een traktatie. Mijn chique oma had ze altijd in huis!

 66. Jacqueline de Waal

  Heerlijk chocolade maakt je blij.
  En zo lekker

 67. Mmmm… daar heb ik wel Oren naar! 😉
  Mijn moedertje ‘koos al (paas-)eieren voor haar geld.. Ze zei dan betaal ik maar wat meer maar Leonidas is gewoon de lekkerste chocola!’ Ikzelf zet de traditie voort, maar ook omdat ze geen Palmolie gebruiken, dus wél Pure cacaoboter! Lekkerder voor ons én voor onze planeet!

 68. Daar worden kinderen en kleinkinderen wel heel blij van.

  • Karin Van der Lee

   Wat een heerlijke actie en hier doe ik graag aan mee! Ik hou van echte chocola en het is zo af en toe een verwennerij om een doosje Leonidas te kopen. Ik zou het ook graag willen winnen

  • Van Schoorisse Evelyne

   En of ik fan ben van Leonidas! Ik ken de samenstelling van de pralines en de ‘kleurcodes’ van de paaseitjes en kerstballetjes vanbuiten :D.
   Maar er komen altijd nieuwe smaken bij, dus ik moet drinhend weer bijleren !

 69. Ik ken het niet. Maar ik zou graag kennismaken met Leonidas chocolade. Dan deel ik het samen met mijn kleinzoon. Zodat hij wel de herinneringen heeft en maakt met chocolade van Leonidas.

 70. Lekker samen snoepen van deze verrukkelijke chocolade met de kleinkinderen! Heerlijk!

 71. Het merk ken ik niet maar (bijna) alle chocola is lekker. Ik hou me aanbevolen.

 72. Hmmmm, geef mij maar melk met hazelnoot van Leonidas, heerlijk!!

  • Dat klinkt overheerlijk, vooral de witte cuberdon, framboos klinkt goed.
   Voor mij is leonidas echt een luxe, vroeger kregen we het namelijk alleen bij kerst,pasen en onze verjaardag. Dit is een reden waarom het extra speciaal is.
   Nu heb ik af en toe dat ik een doosje koop om mezelf te troosten, echt een heerlijk geluksmomentje altijd. Wij kregen het thuis dan ook altijd van oma en opa

 73. Marlies van der Schoor

  Leonidas chocolade is zo ontzettend lekker. Daar kun je eigenlijk niet vanaf blijven. Zeker met feestdagen komt het altijd bij ons in huis.

 74. Leonidas.. of welk merk chocola dan ook.. de verslaving aan chocola is door de generaties heen doorgegeven, een soort van erfelijk belast als het ware.. dus van harte welkom.. ook voor de kinderen en kleinkinderen

  • Leonidas, wat een herinneringen aan deze gouden doosjes en wikkels. Alle melk chocolade is hier favoriet. Mijn oom nam voor elke mijlpaal een doosje met enkele Leonidas chocolades. Die in de gouden wikkel waren mijn favoriet want de wikkels bewaarde ik

 75. Chocolade altijd lekker

 76. Wat superlekker! Ik doe graag mee

  • Mijn oma had altijd de bonbons als ze jarig was op zo’n mooi schaaltje op tafel staan. Of als er iets anders te vieren viel.
   Echt zo lekker.

 77. Herman Nieuwenhuis

  Dat wordt smikkelen. Loot graag mee

 78. Leonidas de aller lekkerste chocolade! Tijdens een dagje shoppen in België met mijn moeder oma en tantes namen we altijd een doosje mee Nu ik zelf kinderen heb houden we deze traditie nog steeds in ere. Na het shoppen met mijn moeder en meiden nemen we nog altijd een doosje bonbons mee van Leonidas ♥️

 79. Wat superleukik doe heel graag mee! Mvg Marlies ☘️

 80. Waarom ik wil winnen, ja dat lijkt me duidelijk, ben een chocolade addict! En Leonidas chocolade, is voor mij het beste van het beste, nog lekkerder dan lekker. Kortom, mocht ik winnen, dan wordt het een Pasen om nooit te vergeten!

  • Wat een lekkere actie. Ik haalde vaak een doosje Leonidas voor mijn moeder in de stad in Gouda. Maar de winkel is nu helaas weg. Lijkt me heerlijk om weer eens te mogen genieten van lekkere chocolade. En natuurlijk ga ik dan samen delen met mijn moeder.

 81. Annemieke Damsteeg

  Oeh dat lijkt me heerlijk. Een mooie training om mijn “ik-wil-mijn-chocolade-met-niemand-delen” complex te doorbreken haha. Nu moet ik het wel delen. Maar met zoveel smaken wordt dat een “eitje” en bleift er genoeg over voor mij. Laat Leonidas nou ook nog eens een van mijn favoriete merken chocolade zijn!

 82. Rebecca Hagedoorn Remmerts

  Oeh wat een lekkere actie. Ik ben dol op chocolade eitjes, ik ken wel de bonbons van dit merk naar ik heb er nog nooit chocolade eitjes van gehad.
  Ben dan ook enorm benieuwd hoe het zal smaken.
  Ik vind veel smaken lekker,
  Vooral de melk chocolade met nootjes is een favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.