WINNEN 2X Regenboogkracht affirmatiekaarten voor kinderen

Winnen regenboogkracht

Help je kind om haar eigen kracht(en) en zelfvertrouwen te ontdekken! 

Afgelopen maand verscheen de kaartenset Regenboogkracht. Hiermee heb je een mooi middel in handen om kinderen een liefdevol steuntje in de rug te geven. De vrolijke geïllustreerde kaarten in regenboogkleurtjes bieden een schat aan speelse maar krachtige affirmaties. Hiermee ontdekken zij hun unieke eigenschappen, mogelijkheden, gevoelens en gedachten.

Regenboogkracht laat elk kind stralen

Regenboogkracht affirmatie kaarten

In het doosje van Regenboogkracht zijn de kaarten thematisch gerangschikt op de 7 kleuren van de regenboog. Waarbij iedere kleur voor een bepaalde kracht staat, namelijk:
rood = balans
oranje = jezelf zijn
geel = zelfvertrouwen
groen = liefde
blauw = gevoelens
paars = magie
roze = ontspanning

In het begeleidend instructieboekje vind je verschillende suggesties hoe je de kaarten kunt gebruiken. En krijg je per kaart een duidelijke uitleg over de affirmatie, een helpende zin, een verdiepende vraag en een kleine oefening. Door alle kleuren in zichzelf te omarmen, laat je een kind stralen met hun eigen regenboogkracht!

Leuk voor thuis en meer!

De kaarten zijn uiteraard heel geschikt om thuis te gebruiken. Maar ook leerkrachten, coaches of psychologen kunnen de affirmatiekaarten, en de helpende en verdiepende vragen uit het begeleidende boekje, als uitgangspunt gebruiken voor een gesprek of een oefening. Om zo op speelse wijze de kinderen te ondersteunen en meer zelfvertrouwen te geven.    

Over de auteur

Rosalinda Weel is auteur, yoga- en meditatiedocent. Haar opleiding volgde zij o.a. bij Deepak Chopra. Zij is de grondlegger van de beroepsopleiding Kindermeditatiedocent. En heeft al 25 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen. Daarnaast was zij ook leerkracht op een basisschool. 

Regenboogkracht kaartenset – Rosalinda Weel – met illustraties Ingrid Bockting – € 16,99 – ISBN 978 94 013 0584 6

WINNEN 2X Regenboogkracht affirmatiekaarten voor kinderen

LET OP: Deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen!

Ik mag via Mamas.nl 2X de Regenboogkracht affirmatiekaarten voor kinderen weggeven ter waarde van 16,99 euro. Wil jij er één winnen?

Meedoen kan tot maandag 8 januari 2024 om 9.00 uur. Als je wint krijg je per post de prijs toegestuurd.

Hoe kan je winnen?

Je hoeft mij alleen maar te volgen en liken op mijn Facebook pagina of Instagram account EN een reactie achter te laten hieronder deze post! en op één van mijn socials (voor extra punten). Met een leuk verhaal over waarom jij graag wil winnen. Waarom kan jouw kind wel een steuntje in de rug gebruiken? Of waarom vind je dat alle kinderen dit wel verdienen? Wat wil jij je kind graag meegeven?

Reageer onder deze post, niet vergeten!

Je hoeft je verder nergens aan te melden of je gegevens achter te laten. Als je wint neem ik contact met je op via je e-mail, daarom is het belangrijk dat je hieronder je reactie achterlaat. Jouw e-mail is dan alleen voor mij zichtbaar, dus je privacy is gegarandeerd!

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens. Als je wint stuur ik wel jouw adres door aan de uitgever.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

37 reacties

 1. Yvonne Batelaan

  Voor mijn kleinzoon

 2. zou leuk zijn
  ik werk in een kinderdagverblijf dus zou leuk zijn

 3. ik loot graag mee voor mijn dochter

 4. Ook ik loot heel graag mee. Onze zoon is wat gevoeliger dan gemiddeld en worstelt nogal eens met zijn gevoelens en emoties. Ik zou hem heel graag een wat rustiger gevoel willen geven, net als meer zelfvertrouwen. Bovendien volg ik zelf een opleiding voor kindercoach en dit zou een mooie verdieping kunnen zijn.

 5. aleid Kaemingk

  ik doe graag mee, leuke kaarten, om kinderen meer z

 6. Als leerkracht in het speciaal onderwijs weet ik hoe belangrijk het is om kinderen te laten zien wat hun kracht is. Helaas zijn ze dit vaak kwijtgeraakt omdat ze meerdere keren van school moesten switchen. Ik help hun hier graag bij. Alleen benoemen is vaak niet genoeg, juist het visualiseren en herhalen biedt kans dat het eigen gemaakt wordt. Ik zou deze kaarten heel graag inzetten in mijn klas, kinderen in groep 4, maar ook voor andere klassen!

 7. Dank-jullie-wel voor deze leuke winactie!
  Tof voor mijn 2 kleine meisjes! Omdat ik hier zelf tegenaan loop wil ik ze hier al vroeg kennis mee laten maken.

 8. Te gek deze actie. Graag voor Sem, Sander en Noor om elke dag een regenboogboost te krijgen via deze prachtige set.

 9. KARIN de graaf

  psychische gezondheid is heel belangrijk en dit lijken mij hele fijne hulpstukken

 10. Jippiejajeejippiejahooo!

 11. Annemieke Van de Vorst

  Lijkt me echt heel fijn om mijn kinderen te kunnen ondersteunen in het zijn van zichzelf en wie weet nog andere kinderen.

 12. Deze zou ik heel graag winnen voor mijn nichtje, die zou dit echt prachtig vinden, ze is zo gevoelig.

 13. ’s avonds voor het slapen doe ik met mijn kinderen na het voorlezen regelmatig een ontspanningsmeditatie om de dag lekker af te sluiten. In de ochtend is het toch vaak een race tegen de klok hoe fijn zou het zijn om de dag te beginnen met een kaart en deze als intentie voor de dag als affirmatie mee te nemen. Het geven van richting is ook voor die kleintjes waardevol

 14. Heel fijn voor onze gevoelige tweeling van net 7

 15. Zou leuk zijn om mijn twee buurmeisjes zo nu een dan een kaartje te sturen bij een gelegenheid waarbij een steuntje in de rug zeer welkom kan zijn.

 16. Graag meedoen aan deze wedstrijd een leuke aanbieding. bedankt

 17. leuk ik zou dit graag gebruiken voor in mijn werk in de gehandicapten zorg

 18. leuk ik wil graag winnen

 19. Oh wow dit is heel mooi en goed bedacht ik doe heel graag mee

 20. Ik loot graag mee

 21. Graag zou ik deze kaarten willen winnen. Ik ben regiomoeder van Stichting Mama Vita (voor moeders met een kind/kinderen met autisme) en ik zou ze dan graag willen doneren aan 1 van de moeders van deze groep!

 22. Ik doe graag mee.
  Zelfvertrouwen is zo belangrijk voor kinderen en deze kaartjes zijn zeker een goed hulpmiddel hiervoor.

 23. Leuk! Ik maak graag kans voor in de klas!

 24. Oh wauw! Deze prachtige kaartjes zouden weleens de juiste aanvulling zijn op hoe ik nu bezig ben met mijn dochter om haar wat meer in haar kracht te kunnen laten staan. Ze heeft het lastig op school en heeft net een weerbaarheidstraining gehad en dmv deze kaartjes zou ik de geleerde tools kunnen vasthouden en herhalen. De regenboog is een symbool wat haar intrigeert en boeit. Het zou een fantastisch aanvulling zijn in het traject waar me nu zitten. Soms komt er gewoon iets op je pad wat zo moet zijn 🙂

 25. Als moeder en juf ben ik erg nieuwsgierig naar deze kaarten. Mijn dochter mag leren wat meer op zichzelf te vertrouwen en stiekem die van mezelf ook. Ik maak graag kans!

 26. Doe graag mee voor mijn kleinzoon die ook graag boekje wilde De kleur van emoties, maar dit niet in de zak van sint zat.

 27. Hooggevoelig mama hier, deze kaarten lijken me heel mooi voor mijn kinderen. Ze zijn ook ergs gevoelig en ik vermoed zelfs hooggevoelig.

 28. Heel graag doe ik mee voor deze kaarten, voor mijn kleinkinderen. Ze kunnen allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken in deze roerige tijd.

  • Oh yes!!!!! dat wil ik natuurlijk hééééééééééél graag winnen
   Ideaal boor mijn plus zoon die zo hem goed helpen om meer zelfliefde op te bouwen

 29. Heel graag doe ik mee voor deze kaarten, voor mijn kleinkinderen.

 30. Wat een mooi cadeau om mijn hsp-zoon te helpen beter in zijn kracht te laten staan! Mooi beeldend voor kinderen, zo aan de hand van de regenboog kleuren. Dit sluit mooi aan op de breinmeditatie ‘De regenboogtrap’, die hij vaak luistert voor het slapengaan.

 31. Wauw ,ik wil deze kaarten heel graag winnen voor mijn dochtertje Alisha ze is 2,5 jaar . Ik denk dat ze hoog gevoelig is net als ik en dat ik haar met deze kaarten kan gaan helpen . Alvast fijne feestdagen

 32. Wat een mooie actie, ik doe graag mee voor deze affirmatiekaarten met boek! Ik weet zeker dat het gaat helpen om mijn kleinzoon meer zelfliefde en zelfvertrouwen te geven!

 33. Loot graag mee, ben benieuwd naar het gebruik van de karten

 34. JN Kingma Postma

  Ik doe heel graag mee. Mijn dochter van 7 kan.wel een zelfvertrouwen boost gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.