Okki vakantieboek voor kids van 6 tot 8 jaar 3X WINNEN

Okki vakantieboek 2023

Je kind groeit snel en wil zelf nieuwe dingen ontdekken. Hij of zij krijgt voor het eerste echte vrienden en vindt niets leuker dan om flauwe moppen lachen. Met Okki kunnen kinderen helemaal dubbel liggen. En zich lekker uitleven op de leukste puzzels. Alleen of met vriendjes en vriendinnetjes. Want Okki prikkelt de nieuwsgierigheid en zet de fantasie in beweging. Met leuke moppen, maar ook puzzels, weetjes, knutsels en elke maand een verhaal van kinderboeken schrijver Paul van Loon. Waar ze zelf mee aan de slag kunnen. Zo opent Okki de poort naar de echte wereld.

Leeftijd: 6-8 jaar – Nederland: Groep 3-4België: Leerjaar 1

Bestel je abonnement bij Blinkshop.nl.

Het Okki vakantieboek 2023 is er!

Een inkijkje in het Okki vakantieboek 2023

Waar gaat jouw kind het Okki-vakantieboek verslinden? In het vliegtuig? Aan het zwembad? In het park? Of lekker thuis op een regenachtige dag in Nederland? Het maakt niet uit! Ze hoeven zich deze zomer niet te vervelen. Los alle puzzels op, geniet van de Dolfje-Weerwolfje verhalen en lig in een deuk om de lolligste moppen. Zeker weten dat jij er ook de lol van inziet als je je kind zo hard hoort lachen!

Vakantieboeken

3X WINNEN Okki vakantieboek 2023

Deze week mag ik 3 mamas blij maken met het Okki vakantieboek voor hun kind! Meedoen kan tot vrijdag 21 juli 2023 om 9.00 uur.

Hoe kan je winnen?

LET OP: deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen!

Je hoeft mij alleen maar te volgen en liken op mijn Facebook pagina of Instagram account EN een reactie achter te laten hieronder deze post! en op één van mijn socials (voor extra punten) met een grappig verhaal over je kind. Een mop, grappige opmerking of leuke eigenschap of iets grappigs wat je kind heel goed kan. Gekke bekken trekken, jodelen of moppen tappen? Hoe grappig is jouw kind? Of vertelt het verhalen en lost het puzzels sneller op dan jij? Een leuk verhaal en jij wint het vakantieboek voor je kind!

Reageer onder deze post, niet vergeten!

Je hoeft je verder nergens aan te melden of je gegevens achter te laten. Als je wint neem ik contact met je op via je e-mail, daarom is het belangrijk dat je hieronder je reactie achterlaat. Jouw e-mail is dan alleen voor mij zichtbaar, dus je privacy is gegarandeerd!

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

22 reacties

 1. Wat zou dat leuk zijn voor onze bijna 6 jarige kleinzoon die gisteren vertelde dat hij echt niets leert op school en alles al weet. De juf geeft mij altijd zulke saaie werkjes en ik wil nu weleens echte werkjes doen.

 2. Leuk vermaak voor mn zoontje

 3. Hier kan mijn dochter zich in de vakantie vast prima mee vermaken. Ze is ook heel goed in dingen bedenken en aan voorstellingen geven. Haar knuffels en poppen doen dan mee, gisteren nog heeft ze een hele circus voorstelling gegeven. Er kwam van alles in voor, een clown, olifanten, paarden, jongleur en acrobaat. Erg grappig en knap hoe ze dat doet.

 4. Ik waag mijn kans voor mijn kleinkinderen

 5. Wat leuk! Ik doe heel graag mee!

 6. Ik ben een grote kattenvriend en toen mijn kleindochtertje Fleur zelf mocht kiezen hoe ze mij ging noemen zei ze spontaan : “Opa Poes”. Ze is intussen 6 geworden en mag naar het eerste leerjaar.

 7. Mijn zoon kwam dit weekend met de mop uit de Donald Duck: hoe noem je de achterkant van een kip?

  Een eitunnel

  Ik moest echt heel erg hard lachen, zelf snapte hij hem niet 🙂 IK doe graag mee voor dit vakantieboek!

 8. Onze dochter die haar vriendinnetje gaat tekenen, ik teken een hele grote mond, want die heeft ze zegt haar moeder 😉 Geweldig hoe letterlijk ze de dingen nemen.

 9. Helemaal leuk voor ik In de auto of op het vakantie park 🙂
  Mijn meisje is heel zorgzaam voor kleinere kindjes en zorgt heel goed voor haar kleine nichtje.
  Vind ik.zo goed van haar

 10. Tot op de dag van vandaag is mijn zoontje (ondertussen 7 jaar) gek op Chinese ballen…. bamischijf bedoelt hij eigenlijk en we hebben het allemaal overgenomen… te leuk!!! Alleen worden we af en toe wel vreemd aangekeken als er Chinese ballen besteld worden HAHAHAHA

 11. Christine Claeys

  Mijn dochtertje heeft moeite om de S uit te spreken en zo komen er wel heel grappige woorden en zinnen uit haar mond..

 12. M. Dijkshoorn

  Leuk! Voor ons zoontje, heerlijk op de achterbank naar Frankrijk. Is hij even zoet.

 13. Anne Parmentier

  Toffe wedstrijd met leuke prijs !

 14. Leuk vakantieboek voor onze kleinzoon en nichtje samen kunnen de kinderen zich bezighouden als het regent
  Niet achter de tv of computer spelletjes
  Dit boek bestaat al lang al toen ik naar de lagere school ging echt leuk

 15. Anita te Gussinklo

  Toen mijn zoon een jaar of 3 was vertelde hij mij dat hij blij was om uitgeboren te zijn.

 16. Een flamingo was bij mijn kind een flanflinflo en mosterd was monster

 17. Marijke Jacobs

  Bram is bijna 6 (volgende week vrijdag) en is dol op grapjes maken, met wisselend succes overigens en ook op knutselen en we hebben pas geleden een avi boekje van Paul van Loon bij de bieb gehaald (was een hit) dus een Okki vakantieboek past helemaal bij mijn grote kleine mannetje!

 18. Jacqueline van de Manakker

  Leuk die verbasteringen van de kids, om te onthouiden voor later

 19. Loot graag mee

 20. Ik vind de woord verhaspelingen van mijn zoontje grappig. Koffertjes (poffertjes) stopzuiger (stofzuiger)ckroekkroek voor kroepoek etc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.