Compleet BBQ pakket winnen bij Jumbo

Compleet BBQ pakket winnen

De zomer is alweer in volle gang en voor iedereen is nu de vakantie ook echt begonnen. De ideale tijd om gezellig met familie en vrienden een BBQ feest te organiseren. Lekker barbecueën in eigen tuin met een verfrissend drankje en salade erbij. En om de feestvreugde nog verder te verhogen: Bij Jumbo kan je nu een compleet BBQ pakket winnen! De winnaars krijgen hun prijs hoogstpersoonlijk thuisbezorgd door Daan & Tobias van de YouTube serie Koken & Knoeien.

Elke smaak op de BBQ

We steken in Nederland heel graag de BBQ aan. Zodra het zonnetje schijnt, rennen we naar buiten om een feestje te starten. Het hoort er gewoon bij. Steeds meer mensen gebruiken een gas BBQ, omdat die minder rookt. En ook de producten die op het vuur gaan zijn steeds vaker anders dan vroeger. Niet alleen worst of saté, maar ook groenten, vegaburgers en vis in een folie of gamba’s aan een spies. Voor elke smaak is er wel wat te verzinnen!

Maak kans op een compleet BBQ pakket van Jumbo

koken en knoeien X Jumbo winactie

In samenwerking met de YouTube-serie ‘Koken & Knoeien’ geeft Jumbo 2 BBQ pakketten weg. Het uitgebreide en lekkere pakket bestaat uit verschillende soorten vlees, vis en vegetarische producten. Met groenten, stokbrood, sausjes, en nog veel meer! Klaar voor een BBQ feestje? Doe mee en win!

Hoe werkt het? Meedoen kan zo!

LET OP: Deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen!

Wil jij kans maken op dit BBQ pakket van Jumbo? Vul het deelnameformulier in op de site van Jumbo en laat weten voor hoeveel personen de BBQ is. Schrijf een leuke motivatie waarom jij wilt winnen. Wees creatief en maak er een mooi verhaal van, want de selectie van de winnaars gebeurt op basis van het verhaal dat je instuurt. Verzin een mooie aanleiding voor een BBQ feestje. Misschien is er iemand jarig, geslaagd of getrouwd. Of gaan je kids naar de middelbare? Of wil je iemand om een andere reden verrassen en een hart onder de riem steken? Maak er wat moois van en stuur jouw verhaal in op uiterlijk 12 augustus 2023.

Extra leuk: Bezorging door Daan & Tobias

De winnaars krijgen uiterlijk 15 augustus persoonlijk bericht. Op donderdag 17 augustus wordt het pakket bezorgd door Daan & Tobias, bekend van onze serie ‘Koken & Knoeien’. Er zullen dan ook opnames gemaakt worden, dus het is leuk om op die datum je complete gezin en vrienden- en familiekring bij elkaar te hebben. Dus stuur alvast een save the date rond en maak een groepsapp aan!

Jumbo winactie

Afbeelding bovenaan artikel door Askar Abayev via pexels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.