PAW PATROL nu in de bioscoop & WINNEN!

Paw Patrol

Paw Patrol: The Mighty Movie is sinds 12 oktober in de bioscoop te zien! En via Mamas.nl mag ik 3X2 kaarten weggeven én merchandise! Lees hieronder hoe je kaarten kan winnen voor de leukste film voor kleuters van dit moment!

Over de film PAW PATROL

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De Megapups! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken. Met stemrollen voor Julia Tan (Liberty) en Monica Geuze (Delores). Bekijk hieronder de trailer om alvast in de stemming te komen:

Wil jij WINNEN? En gratis naar de film PAW PATROL?

LET OP: deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen!

Via Mamas.nl mag ik 3X2 kaarten weggeven en elke winnaar krijgt ook nog een caleidoscoop en een bucket hat. Meedoen kan tot dinsdag 24 oktober 2023 om 9.00 uur.

Hoe kan je winnen?

Je hoeft mij alleen maar te volgen en liken op mijn Facebook pagina of Instagram account EN een reactie achter te laten hieronder deze post! en op één van mijn socials (voor extra punten). Met een leuk verhaal over waarom jij met je kind naar deze film wil! En welke super power heeft jouw kind?

Reageer onder deze post, niet vergeten!

Je hoeft je verder nergens aan te melden of je gegevens achter te laten. Als je wint neem ik contact met je op via je e-mail, daarom is het belangrijk dat je hieronder je reactie achterlaat. Jouw e-mail is dan alleen voor mij zichtbaar, dus je privacy is gegarandeerd!

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

43 reacties

 1. Ja! Wat een leuke verrassing zou dat opleveren!

 2. Stephanie van Drunen

  Super leuk! Mijn peuter komt op de leeftijd dat hij korte films kan kijken. We zijn onlangs voor het eerst naar de bioscoop geweest, naar juf Roos. Was zo ontzettend leuk en heb ontroerd naar hem zitten kijken, mooi moment! Zou hem dolgraag meemeen naar de Paw Patrol film, die film zou hij meer dan geweldig vinden! Skye is zijn favoriet en de superpower van mijn zoontje is dat hij overal enthousiast van wordt, echt een levensgenieter!

 3. Vrolijke film voor mijn zoontje

 4. Willem van Aarle

  Mijn jongens zijn echt fan van Paw patrol, zou graag met ze gaan

 5. Angela Timmermans

  Ooooh wat een toffe prijs leuk voor mijn 2 jongens

 6. .. ik (oma van 77) wil daar eigenlijk graag zelf heen en gebruik mijn kleinkinderen als excuus om niet op te vallen tussen het jeugdiger publiek.. Hun superpower is dat zij mij altijd kunnen opvrolijken..

 7. Fokje Bakkernes

  Deze oma loot graag mee voor de kleinkinderen

 8. Ik doe heel graag mee! Mijn kinderen zijn grote dierenfans en beiden gek op alles van Paw Patrol! Na de vorige film hebben ze het nog maanden over het bioscoopbezoek gehad

 9. mijn beide kinderen zijn helemaal weg van paw patrol, dus ik kan ze niet blijer maken als ik dit zou winnen. ik doe graag mee.

 10. Wauw! Wat een leuke prijs. Mijn zoontje is een groot fan van Paw Patrol. We zijn laatst voor het eerst naar de film geweest en hij vond dat fantastisch. Ik weet zeker dat hij de nieuwste Paw Patrol film in de bioscoop mogen kijken heel leuk zal vinden. Zijn super power is trouwens dat hij zich heel goed kan verstoppen

 11. Cheryl van de Loo

  Leuk ik doe graag mee

 12. paw patrol is en blijft hier favoriet. Ze is dol op deze hondjes en al een aantal van ons huisdieren delen hun namen. Mijn meisje haar superpower is spietoogjes zoals zij ze noemt, want zij kan alles zien zegt ze. En ja deels is dat wel waar, want ze is erg scherpzinnig

 13. Wauw wat een super leuke winactie, ik doe heel graag mee . Mijn dochtertje Alisha is 2,5 jaar en vind paw patrol heel erg leuk ik zou daarom heel graag met haar naar deze film willen. De super power van Alisha is dat ze vliegens vlug is .

 14. doe heel graag mee als verrassing voor onze zoon die gisteren jarig was

 15. De super power van mijn kind is onzichtbaar zijn op de momenten dat dit nodig is. LOL.

 16. He heb je mijn pup ook gezien en Geen klus voor mij, roept mijn nichtje steeds als ze Paw Patrol naspeelt. Zo grappig om te zien. Natuurlijk zou ik haar graag mee willen nemen naar de Paw Patrol film.

 17. Ik doe graag mee en maak mijn zoon blij

 18. Wat leuk! Even quality time met mijn dochter van bijna 7. (November)

 19. Mijn dochter vindt Paw Patrol geweldig, ik zou haar graag verrassen met een uitje naar de bioscoop. Een feestje op zich!

 20. Astrid van Rekom

  Ik ding dolgraag mee!

 21. annemarie snijders

  Geweldig leuke film daar worden we heel vrolijk van

 22. Jacqueline de Waal

  Super leuk doe heel graag mee

 23. Super leuke actie, onze dochter van 6 is helemaal gek van de paw patrol. Zou een geweldig leuke ervaring zijn voor haar 1e keer naar de bios 🙂

 24. Leuk, mijn kinderen zijn gek op Paw Patrol. Loot graag mee.

 25. Gaaf, ik doe graag mee! Mijn zoontje heeft er al zin in. De voorstukjes hebben hem al enthousiast gemaakt. Mijn zoontje heeft de superpower om iedereen om zich heen vrolijk te maken.

 26. Wat een leuke actie. Mijn jongste zoontje wil heel erg graag naar deze film samen met zijn vriendje. Leuk om ze net deze film te verrassen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.