Wijze lessen luisteren en kijken vanuit je luie stoel: WINNEN!

Wijze lessen van Eckhart Tolle via Younity

Een moment voor jezelf is al lastig te vinden. En je hebt als moeder al helemaal geen tijd om naar alle events van je favoriete inspirerende sprekers te gaan. Younity heeft daar iets op gevonden. Het is een online platform voor laagdrempelige zelfontwikkeling, heling en spiritualiteit. Voor de introductie van het platform in Nederland hebben zij net de FLOW summit 2023 afgerond. En nu mag ik via Mamas.nl 3x het complete pakket aan video materiaal weggeven ter waarde van 97,- euro!

Wat is Younity?

Het platform younity biedt korte video’s met wijze boodschappen van uiteenlopende sprekers over de hele wereld. De meeste video’s zijn in het Engels, maar er zijn ook Nederlandse sprekers. Het is een bloemlezing van wijze woorden van inspirerende sprekers als:

Internationale sprekers: (let op: Engelstalige video’s)

 • Bruce Lipton: bioloog epigenetica
 • Deepak Chopra: auteur met betrekking tot spiritualiteit, ayurveda en alternatieve geneeskunde
 • Dr Joe Dispenza: wetenschapper in neurowetenschap en biochemie 

Nederlandse sprekers: 

 • Hylke Bonnema: psycholoog met specialisatie in familieopstellingen
 • Vilna van Betten: auteur ‘Heel’ en grondlegger Body&Mind Reset Method 
 • Yves van Veen: ademwerkcoach 
 • Wynke Haastra: medical medium gebaseerd op de leer van Anthony William

Mentaal welzijn bevorderen door wijze lessen

Mentaal welzijn bestaat voor een groot deel uit het vinden en behouden van je eigen flow. Dit is voor iedereen anders, maar is wel voor iedereen bereikbaar. Dit is het uitgangspunt van younity. Het online programma bevat video’s van meer dan veertig sprekers op het gebied van wetenschap, traditionele en alternatieve geneeskunde en spiritualiteit. Daarin wordt kennisdeling gecombineerd met praktische opdrachten.

WINNEN 3X compleet online pakket van alle video’s t.w.v. €97,-

LET OP: deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen.

Ik mag via Mamas.nl het gehele pakket 3X weggeven ter waarde van €97,-. Als je wint kan je de video’s ongelimiteerd bekijken. Het variërende aanbod in sprekers in combinatie met de mogelijkheid om te kijken waar en wanneer je maar wilt, maakt mentaal welzijn toegankelijk voor iedereen. Wil jij winnen?

Ik mag via Mamas.nl het gehele pakket 3X weggeven ter waarde van €97,-. Meedoen kan tot vrijdag 8 december 2023 om 9.00 uur. Als je wint krijg je per e-mail de inlog toegestuurd.

Hoe kan je winnen?

Je hoeft mij alleen maar te volgen en liken op mijn Facebook pagina of Instagram account EN een reactie achter te laten hieronder deze post! en op één van mijn socials (voor extra punten). Met een leuk verhaal over waarom jij graag wil winnen. Wat veroorzaakt voor jou stress in je leven? Welke inspirerende spreker is jouw favoriet? Wat wil jij graag leren?

Reageer onder deze post, niet vergeten!

Je hoeft je verder nergens aan te melden of je gegevens achter te laten. Als je wint neem ik contact met je op via je e-mail, daarom is het belangrijk dat je hieronder je reactie achterlaat. Jouw e-mail is dan alleen voor mij zichtbaar, dus je privacy is gegarandeerd!

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

10 reacties

 1. Oh wauw dit pakket zou zo fijn ontvangen worden hier. Ik heb 2 burn outs gehad en ben nog steeds herstellende. Lijkt me fijn om met dit pakket aan de slag te kunnen. Stress handelen blijft een valkuil voor mij…

 2. Wat een geweldige actie! Als moeder van kinderen met autisme gaat het leven sowieso “anders” dan andere gezinnen, een beetje wijsheid is meer dan welkom 🙂

 3. Werken aan mentale gezondheid is echt een cadeautje wat je aan jezelf geeft en zeker in deze hectische tijd met veel prikkels. Ik geef altijd veel van mijn energie aan mijn kinderen en man, maar vind dat ik zelf ook wel weer een cadeautje verdien om weer een nog leukere mama te kunnen zijn!

 4. Wat een mooie actie, ik maak graag kans!

 5. JN Kingma Postma

  Ik doe graag mee. Ik heb stress door ptss en niet Aangeboren Hersenletsel. Dat maakt mama zijn zwaar.

 6. Teresa Dankerlui

  Hij was destijds on Oprah.

 7. Ik loot graag mee voor het pakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.