Parttime vacatures

Parttime vacatures

Parttime vacatures

LET OP, extra bericht op datum 12 mei 2020: Wij krijgen telefoontjes dat er een nieuwe vacature op de Nationale Vacaturebank (zoekmachine) staat. Omdat deze automatisch vacatures zoekt en plaatst, ontstaan er wel eens fouten. Kijk daarom voor vacatures die daadwerkelijk open staan altijd even op 9tot3 vacaturebank! Kan je ze daar niet vinden? Dan mag je ervan uitgaan dat ze inmiddels zijn vervuld. Op deze pagina zetten we ook altijd even de nieuwste vacatures voor je klaar.

Wat we wél hebben is deze nieuwe vacature dd 3 oktober 2020:

Parttime vacature Administratief medewerker (28-32 uur) Amersfoort

En deze vacature dd 24 augustus 2020 geplaatst, staat ook nog open:

Vacature verkoper duurzame energiesystemen, 10-40 uur Amsterdam

Parttime vacatures voor moeders en vaders die werk en privé graag goed willen combineren. Als je kleine kinderen of schoolgaande kinderen hebt, is het fijn als je werktijden flexibel zijn. Je kunt parttime op kantoor, deels vanuit huis of zelfs fulltime werken. Als je de tijd en plaats van je werk zelf in de hand kunt houden. Voor dit soort banen -zowel fulltime- als parttime vacatures- heeft 9tot3 vacaturebank altijd plaats. In alle werkvelden en alle branches voor MBO, HBO en WO opgeleide kandidaten. Zolang de werktijden maar in overleg kunnen worden vastgesteld.

Flexibel werk zoeken

Zoek jij ook zo’n baan waarin je kunt doen waar je goed in bent, in je eigen tijd? Houd dan onze vacatures in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief op www.9tot3.nl. Hier op mamas.nl delen we ook vaak de vacatures van 9tot3. Controleer wel altijd even op de 9tot3 vacaturebank of deze vacatures nog open staan.

Over 9tot3 vacaturebank

Ruim tien jaar geleden schreef ik (Vivienne Westerhoud) op deze website mamas.nl een artikel over flexibele werktijden en werken binnen schooltijden. Mijn ideeën daarover haalden het nieuws. Ik schreef in kranten en bladen en gaf interviews op radio en TV. Er waren in die tijd veel theoretisch opgeleide vrouwen, die niet deelnamen aan het arbeidsproces. Ik lobbyde in Den Haag om arbeidstijden flexibeler te maken. Want als je kinderen met werk wilt combineren is het wel fijn als je niet elke dag vast zit aan 9 tot 5 werktijden.

Hoe de 9tot3 vacaturebank ontstond

Als vanzelf kwamen er door mijn verhalen en adviezen werkgevers met vacatures door en ontving ik veel e-mails met CV’s. De stap naar het opzetten van de 9tot3-vacaturebank was snel gemaakt. Alle bedrijven die flexibel willen kijken naar tijd en plaats, komen in aanmerking om hun vacature te plaatsen. En inmiddels vond een grote groep vrouwen haar weg terug naar de arbeidsmarkt. Bij wet is inmiddels bepaald dat elke werkgever verplicht is de mogelijkheden voor deze flexibiliteit te bespreken met zijn werknemers. Een grote verbetering voor Nederlandse moeders en vaders.