Parttime vacatures

Parttime vacatures

Via 9tot3 vacaturebank deel ik alleen de vacatures, die flexibel kunnen worden vervuld in tijd en plaats. Dat kunnen parttime vacatures zijn, maar soms ook fulltime werk, dat deels vanuit huis gedaan kan worden. Wil jij je werk beter kunnen combineren met thuis? Praat dan eerst met je baas. Er is vaak zoveel meer mogelijk dan we denken. Je moet er wel zelf naar vragen. Lukt dat niet? Of ben je sowieso aan verandering toe? Of wil je opnieuw aan de slag, nu de kinderen naar school gaan? Kijk dan eens hieronder voor de nieuwste flexibele, parttime banen en solliciteer!

Werktijden in overleg – Flexibel in tijd en plaats

LET OP! Soms krijgen wij telefoontjes dat er een nieuwe vacature op de Nationale Vacaturebank (zoekmachine) staat. Omdat deze automatisch vacatures zoekt en plaatst, ontstaan er wel eens fouten. Kijk daarom voor vacatures die daadwerkelijk open staan altijd even op 9tot3 vacaturebank! Kan je ze daar niet vinden? Dan mag je ervan uitgaan dat ze inmiddels zijn vervuld. Op deze pagina zetten we ook altijd even de nieuwste vacatures voor je klaar.

Wat we wél hebben zijn deze nieuwe vacatures in mei 2024:

Parttime vacatures voor moeders en vaders

Parttime vacatures voor moeders en vaders die werk en privé graag goed willen combineren. Als je kleine kinderen of schoolgaande kinderen hebt, is het fijn als je werktijden flexibel zijn. Je kunt parttime op kantoor, deels vanuit huis of zelfs fulltime werken. Als je de tijd en plaats van je werk zelf in de hand kunt houden. Voor dit soort banen -zowel fulltime- als parttime vacatures- heeft 9tot3 vacaturebank altijd plaats. In alle werkvelden en alle branches voor MBO, HBO en WO opgeleide kandidaten. Zolang de werktijden maar in overleg kunnen worden vastgesteld.

Flexibel werk zoeken

Zoek jij ook zo’n baan waarin je kunt doen waar je goed in bent, in je eigen tijd? Houd dan onze vacatures in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief op www.9tot3.nl. Hier op mamas.nl delen we ook vaak de vacatures van 9tot3. Controleer wel altijd even op de 9tot3 vacaturebank of deze vacatures nog open staan.

Over 9tot3 vacaturebank

Ruim vijftien jaar geleden schreef ik (Vivienne Westerhoud) op deze website mamas.nl een artikel over flexibele werktijden en werken binnen schooltijden. Mijn ideeën daarover haalden het nieuws. Ik schreef in kranten en bladen en gaf interviews op radio en TV. Er waren in die tijd veel theoretisch opgeleide vrouwen, die niet deelnamen aan het arbeidsproces. Ik lobbyde in Den Haag om arbeidstijden flexibeler te maken. Want als je kinderen met werk wilt combineren is het wel fijn als je niet elke dag vast zit aan 9 tot 5 werktijden.

Hoe de 9tot3 vacaturebank ontstond

Als vanzelf kwamen er door mijn verhalen en adviezen werkgevers met vacatures door. En ik ontving veel e-mails met CV’s van moeders die snakten naar meer flexibiliteit in de werktijden. De stap naar het opzetten van de 9tot3-vacaturebank was snel gemaakt. Alle bedrijven die flexibel willen kijken naar tijd en plaats, komen in aanmerking om hun vacature te plaatsen. En inmiddels vond een grote groep vrouwen haar weg terug naar de arbeidsmarkt. Bij wet is inmiddels bepaald dat elke werkgever verplicht is de mogelijkheden voor deze flexibiliteit te bespreken met zijn werknemers. Een grote verbetering voor Nederlandse moeders en vaders.