Survivalgids voor Kantoortijgers 3X WINNEN

survivalgids voor kantoortijgers

Werken in een grote organisatie kan overweldigend zijn. Organisatiestructuren veranderen aan de lopende band, de hiërarchie tussen collega’s is onbegrijpelijk en de afkortingen worden verzonnen waar je bijstaat. Hoe kun je hier overleven? Lees de survivalgids voor kantoortijgers en je bent klaar voor de jungle! Wil jij een exemplaar winnen? Ik mag er 3 weggeven van Uitgeverij Haystack. DOE MEE EN WIN!

Laat de kantoortijger in je los en ontdek hoe je kunt overleven in de kantoorjungle. Voor je het weet, zit je bovenop de apenrots.

Over jargon, vergaderen en onderhandelen

Na het lezen van deze gids spreek je het jargon van je soortgenoten, beheers je de kunst van het vergaderen en haal je meer uit de volgende salarisonderhandelingen. Maak je leven tussen negen en vijf leuker en makkelijker met deze onmisbare gids voor kantoortijgers.

Over de auteur

Koen Durlinger werkt al zijn hele leven in kantoortuinen. Hij is een trotse projectmanager, gelegenheidscoach, procesverbeteraar, quasi-inspirerend spreker, vrijmibo-expert en kantoorjunglegids binnen een internationale financiële dienstverlener. Daarnaast maakt hij samen met twee lotgenoten ‘De Stuurgroep Podcast’ over het leven in de kantoorjungle.

3X winnen boek Survivalgids voor Kantoortijgers

Via de uitgeverij Haystack mag ik hier op Mamas.nl 3X het boek Survivalgids voor Kantoortijgers weggeven. Doe mee en win! Door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 2 december 2022 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @ mamasnl (Insta) en @moeders (facebook)

Doe mee en WIN

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@mamas.nl
www.mamas.nl

Ben jij ook zo dol op prijsvragen? Wij werken samen met www.prijsvragengala.nl, daar vind je er een heleboel!

12 reacties

 1. ik werk in de gehandicapten zorg en heb niks met kantoor maar mijn beste vriendin wel dus zou haar met dit boek willen verrassen

 2. Dat boek kan mij redden

 3. Kantoortijger ben ik zeker niet, Mijn vriend wel en zou graag willen weten wat ik daar aan kan doen;)

 4. Ik doe weer heel graag mee en vin echt geweldig dat je hier al meer dan 20 jaar mee bezig bent en vol passie zo te zien!

  • Dank je wel Koby voor je lieve berichtje. Ik vind het na 20 jaar nog steeds leuk om te doen. Naast mijn echte kinderen, voelt deze website ook als een soort kindje voor mij. Het was destijds de eerste website voor (werkende) moeders. En nog steeds voelt het goed om er te zijn voor mijn lezers!
   Superleuk dat je weer meedoet!
   Groetjes, Vivienne

 5. Herman Nieuwenhuis

  Ik maak graag kans.

 6. Ik loot graag mee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.