The Artist’s Way voor ouders

The artist's way voor ouders

Misschien ken jij het boek van Julia Cameron The Artist’s Way al wel? Het gaat over het herontdekken van je creativiteit. Het is een boek met inspirerende uitleg, maar vooral ook een doe-boek. Je krijgt opdrachten en mag elke ochtend pagina’s vol schrijven om je hoofd leeg te maken. Het helpt je om jouw creativiteit volledig tot bloei te laten komen. En in aanvulling op die wereldwijde bestseller schreef zij ook The Artist’s Way voor ouders. Die jou als ouder helpt op speelse manier de creativiteit van je kinderen te stimuleren.

The Artist’s Way voor ouders

Niet lang na haar wereldwijde bestseller schreef Julia Cameron dit boek: The Artist’s Way voor ouders. En deze ik specifiek gericht op het cultiveren van creativiteit bij je kind. Je leert heel bewust en op een speelse manier je kinderen een gezond creatief te wijzen. Zodat zij dat de rest van hun leven mee kunnen nemen. Zo ga je samen met je kind herinneringen vangen, verveling opblazen en rust creëren. Je krijgt tips voor mogelijke uitjes en vragen die leiden tot een creatief proces.

Spirituele handreikingen voor creativiteit

The Artist’s Way voor ouders biedt je spirituele handreikingen waaruit jij als ouder telkens weer kunnen putten in je eigen tempo en in elk stadium van de ontwikkeling van je kinderen. Het boek is geschreven voor ouders van kinderen van nul tot twaalf jaar en bouwt voort op de fundamenten van The Artist’s Way. Zodat je ze nu ook met je kinderen kan delen. Het helpt jou herinneren wat je als kind inspireerde en je leert met hele simpele dingen een middag zoet te zijn met je kind. De ideale handleiding om in flow en innerlijke rust tot iets moois en leerzaams te komen. Laat je fantasie maar borrelen!

Door de spirituele concepten en praktische handreikingen is dit boek een gids voor ouders om de creativiteit van hun kinderen ten volle te ontplooien.


LEES OOK: Schilderen met kinderen om creativiteit te stimuleren
EN DIY kerstkaarten maken met echte bladeren


Julia Cameron

Julia Cameron heeft jarenlang in Hollywood gewerkt als regisseur, producer en als schrijver van tv- en filmscripts. Zij werkte onder andere voor Martin Scorsese. Ook schreef zij voor de Washington Post, The New York Times en in bladen zoals Vogue en Rolling Stone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.