Keramiek workshops met Label Sweet Louise

Label Sweet Louise

Marie-Louise maakte al tijdens de opleiding aan de kunstacademie in ’s-Hertogenbosch (1989-1993) kennis met keramiek. Zij koos toen voor de audiovisuele richting en werkte jarenlang als kunstfotograaf. In 2019 werd haar liefde voor keramiek weer wakker geschud. En nu maakt zij in haar atelier kleine oplagen servies onder de naam Label Sweet Louise. Bovendien geeft zij workshops om haar kennis door te geven. Je eigen servies gieten met vloeibare klei, hoe gaaf is dat? Keramiek gieten is een mooie mix van ambacht en kunst. Stap in de schoenen van de kunstenaar en ontwerp je eigen servies! Keramiek workshops met Label Sweet Louise zijn een bijzondere kans om je liefde voor keramiek te uiten.

Label Sweet Louise de eigen collectie

Keramiek van Label Sweet Louise

De collectie van haar Label Sweet Louise bestaat uit tijdloze keramische producten – vooral servies. Deze komen bijna allemaal tot stand met gebruik van gietmallen en gietklei. Marie-Louise werkt in kleine oplagen en op bestelling. In haar atelier ontvangt zij nu dus ook haar cursisten om de echte ervaring te kunnen hebben van het ambacht en de kunst om een eigen servies te ontwerpen.

Keramiek workshops 2-persoons ontbijt servies gieten

Keramiek workshops

In deze workshop ontwerp en maak je jouw eigen 2 persoons ontbijt servies. We werken met mallen met gietklei. Het servies zal bestaan uit 2 borden, 2 muesli kommen, 2 thee of koffie kommen en 6 mini serveer schaaltjes. Je werkt gedurende 2 lessen in een kleine groep met veel persoonlijke aandacht. De eerste workshops starten al in mei 2022!

Kijk voor data en gedetailleerde informatie over de workshops op LabelSweetLouise.com.

Een reactie

  1. Jacqueline de Waal

    Doe graag mee aan de winactie keramiek workshop lijkt me erg leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.