Kerstkaarten zelf maken is goedkoop!

Kerstkaarten zelf makenHet is weer bijna kerstmis! Het moment om je familie en vrienden te laten weten dat je van ze houdt of aan ze denkt. Jaarlijks doen veel mensen dit door het versturen van een kerstkaart; het is een echte traditie in ons land. Het is altijd fijn om een kerstkaart te ontvangen en het is nu ook extra leuk om ze te versturen. Je kunt jouw kerstkaarten zelf maken met eigen gemaakte foto’s. En je kunt ze helemaal ontwerpen zoals jij wilt. Dat kan ook nog eens heel goedkoop zijn.

Personaliseer je kerstkaart

Wie een persoonlijke kerstkaart wil versturen, moet met papier, verf, glitters en lijm aan de slag. Het handmatig knutselen van een persoonlijke kerstkaart is ontzettend leuk om te doen samen met je kind. Kinderen zijn apetrots als hun kunstwerkjes echt verstuurd gaan worden. Het loont dus zeker om daar de tijd voor te nemen! Je kunt het jezelf ook gemakkelijker maken door met een online kaartenmaker een kerstkaart te maken. Zo heb je geen rommel en blijven je kleren ook schoon.

———————————————————
LEES OOK: Uitnodigingskaarten-maken-is-best-makkelijk
EN Schilderen-met-kinderen-om-creativiteit-te-stimuleren
———————————————————

Hoe kun jij je kerstkaarten zelf maken en versturen?

editor kerstkaart makenHet loont om de prijzen van verschillende kaartenwinkels te vergelijken. Kijk eens bij Kaartenhuis of bij koningkaart.nl.

Gezinsfoto’s populair

Je kunt je lekker uitleven bij het maken van een kerstkaart. Dus heb je altijd al een kerstkaart willen maken met het hele gezin? Dit is je kans! Het enige wat je hoeft te doen is een leuke kaart uit te kiezen, een foto toe te voegen en te voorzien van een persoonlijke kerstgroet. Jouw kerstkaart is uniek en onderscheid zich van alle andere kaarten. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *