Home / DIY / Kerstkaarten zelf maken is goedkoop!

Kerstkaarten zelf maken is goedkoop!

Kerstkaarten zelf makenHet is weer bijna kerstmis! Het moment om je familie en vrienden te laten weten dat je van ze houdt of aan ze denkt. Jaarlijks doen veel mensen dit door het versturen van een kerstkaart; het is een echte traditie in ons land. Het is altijd fijn om een kerstkaart te ontvangen en het is nu ook extra leuk om ze te versturen. Je kunt jouw kerstkaarten zelf maken met eigen gemaakte foto’s. En je kunt ze helemaal ontwerpen zoals jij wilt. Dat kan ook nog eens heel goedkoop zijn.

Personaliseer je kerstkaart

Wie vroeger een persoonlijke kerstkaart wilde versturen, moest met pritt stift aan de slag. Het handmatig knutselen van een persoonlijke kerstkaart kostte veel tijd en kon bovendien resulteren in de nodige lijmvlekken op je kleren. Dit is verleden tijd, want je kunt je kerstkaarten nu online maken en we zien dat veel gezinnen hier gebruik van maken. Met de online kaartenmaker van Kaartenhuis is een kerstkaart maken zo gepiept. Zo heb je geen rommel en blijven je kleren ook nog eens schoon.

Hoe kun jij je kerstkaarten zelf maken en versturen?

editor kerstkaart makenHet loont om de prijzen van verschillende kaartenwinkels te vergelijken. Bij bijvoorbeeld Kaartenhuis kun je kerstkaarten al maken vanaf € 0,35 per kaart (bij een afname van 40 kaartjes). Zij hanteren daarbij ook nog eens de laagste prijsgarantie. Een ander voordeel is dat de ontworpen kerstkaarten bij jou thuis worden bezorgd als pakketje. Zo kun je de kaarten deels zelf uitdelen en bespaar je een klein fortuin aan zegels.

Gezinsfoto’s populair

Je kunt je lekker uitleven bij het maken van een kerstkaart. Dus heb je altijd al een kerstkaart willen maken met het hele gezin? Dit is je kans! Het enige wat je hoeft te doen is een leuke kaart uit te kiezen, een foto toe te voegen en te voorzien van een persoonlijke kerstgroet. Jouw kerstkaart is uniek en onderscheid zich van alle andere kaarten. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *