Knit & Knot handwerkdagen 11, 12 en 13 april 2024

Knit en Knot handwerkdagen 2024

KNIT&KNOT is hét evenement voor liefhebbers van haken, breien en andere handwerktechnieken. Op 11, 12 en 13 april 2024 vindt het plaats in de Koepelhal in Tilburg. Of je nu net begint met handwerken of al jaren ervaring hebt, je kan rekenen op een gevarieerd programma met workshops, demonstraties en heel veel inspiratie!

Ontdekken, creëren en verbinden

KNIT&KNOT staat in het teken van “Ontdek, Creëer, Verbind!” Het is een ware beleving voor iedereen die houdt van creatief bezig zijn. Ben je op zoek naar nieuwe technieken? Wil je weten waar ze vandaan komen? Het gevarieerde aanbod zorgt ervoor dat er genoeg te ontdekken is voor iedereen. Is handwerken jouw passie? Dan mag je dit event niet missen! Je kan zelf creëren, andere liefhebbers ontmoeten en mooie creaties en technieken ontdekken en bewonderen.  

mamas.nl

Oude technieken in een nieuw jasje

Handwerken is weer helemaal hot! Oude technieken zijn in een nieuw jasje gestoken. Je kan ze bewonderen én uitproberen. Haken en breien zijn weer helemaal terug van weggeweest. Net als borduren, slow stitching, (band)weven, punchen, tuften en breien op de machine. Neem al je vriendinnen mee om je techniek te verbeteren en nóg mooiere creaties te kunnen maken!

Door de wol geverfde professionals

Je wordt uitgedaagd het allemaal zelf te proberen onder begeleiding van ‘door de wol geverfde’ professionals. Je kan allerlei traditionele technieken aanleren, maar ook oefenen met breien op een breimachine. Yarn trucks geeft een presentatie, met de mogelijkheid om wol te verven of te spinnen met een spintol. Of duik je liever achter een spinnenwiel bij de Landelijke Spingroep? En ben je klaar met leren en creëren? Kijk dan eens wat er allemaal te shoppen is!

“KNIT&KNOT is een must-visit evenement voor iedereen die gepassioneerd is over haken, breien en andere handwerktechnieken. Op de beurs staan veel professionele deelnemers, met mooie materialen, technieken en workshops!”

Informatie en kaarten bestellen

KNIT&KNOT is 11, 12 en 13 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Het evenement wordt gehouden in de Koepelhal te Tilburg. Direct achter het Centraal Station.

Meer info en kaartverkoop via knitenknot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.