Alle Vrouwen Kunnen Ejaculeren In 7 stappen naar een spuitorgasme

alle vrouwen kunnen ejaculeren

door: Verveine Fontijn

Alle vrouwen kunnen ejaculeren? Ik denk van wel. Mijn naam is Verveine Fontijn en ik vertel je mijn verhaal.

Ik was 16 en hij 18. Ik was een ronde blonde, vroegwijs en erg verliefd op Dennis, mijn eerste echte liefde. Hij was grappig, Oosters en ik vond hem geweldig. We  konden niet van elkaar afblijven. We hadden zoveel verlangen en een nieuwe wereld te ontdekken. Alles was nieuw en alles was leuk. Dus: we vreeën als konijntjes, wanneer we de gelegenheid kregen.

We overnachtten stiekem in een tentje, hij sloop zonder dat mijn ouders het wisten het huis binnen en we hadden de tijd van ons leven. Op een middag, terwijl we een memorabele vrijpartij afrondden, had ik mijn eerste G-spot orgasme. Alleen wist ik dat toen helemaal niet. Sterker nog, ik had geleerd dat het hoogst haalbare de clitoris was. Klaarkomen met de clitoris was het devies. De vagina was bijzaak en de G-spot bestond toen nog niet. Die zou er nog bijna 20 jaar over doen om in mijn bewustzijn binnen te wandelen.

De vrijpartij was heerlijk, die middag, dat weet ik nog goed. Na afloop schrok Dennis: “Je hebt geplast!” riep hij. Ik was verbaasd. “Dat kan helemaal niet. Ik voelde geen plas… “, stamelde ik. “Jawel, kijk dan”, zei Dennis en hij wees naar een enorme natte plek op het laken. De diameter was wel 1 meter. Het leek op water. Ik snuffelde eraan. “Het ruikt toch niet naar plas”, zei ik, nu ook verontwaardigd. Ik was toch zeker wel zindelijk. Maar ja, hoe die plek daar kwam, wist ik ook niet. Met een naar gevoel gingen we uit elkaar die dag. De relatie duurde nog enkele jaren. Een spuitorgasme heb ik niet meer gehad.


LEES OOK: Vrienden van de yoni? Hou van je vagina!
EN Wil jij een spannende relatie houden? Een paar tips!


Ik heb het nooit meer laten gebeuren, weet ik nu. Je kan een spuitorgasme ophouden, of inhouden. Tot ruim een jaar geleden. Ik was al jaren met mijn geliefde en we waren drie kinderen verder. Inmiddels had ik wel gehoord van de G-spot. Maar er deden vreemde verhalen de ronde. Spuitende vrouwen werden door de artsen naar het rijk der fabelen verwezen. Zulke stralen, dat moest wel truckage zijn. Ik zocht op internet maar vond alleen maar vage aanwijzingen. Vorig jaar was ik in San Francisco met mijn man, wat een heerlijke toevalligheid. Zonder kinderen, met elkaar in de City of Love & Peace. Wij lieten ons leiden door de betoveringen van de stad. En er gebeurde iets wonderlijks. Wij ontdekten dat ik inderdaad tijdens het vrijen iets nieuws deed. Ik spoot. Of nou ja. Ik gutste. Hoe kwam dat nu opeens?

Gelukkig is er in San Francisco een hele leuke sekswinkel, the Good Vibrations store. Daar vonden we alle informatie die we nodig hadden om te oefenen en te leren. Het hoeft verder geen uitleg: mijn man en ik hebben een heel bijzonder jaar achter de rug. Veel indrukwekkende experimenten, nieuwe gevoelens en sensaties hebben ons nog dichter bij elkaar gebracht. En ik werd een spuitexpert. Eerst alleen en toen samen met mijn geliefde. Na intensieve training, en vele gesprekken met vriendinnen, artsen en seksuologen, schreef ik er een praktische boek over. Dit boek is geschreven voor alle vrouwen en hun geliefden.

Tot zover het verhaal van Verveine. Dit artikel werd in 2009 al gepubliceerd. Update 2022: Het boek ‘Alle Vrouwen Kunnen Ejaculeren In 7 stappen naar een spuitorgasme’ van Verveine Fontijn is helaas niet meer verkrijgbaar. Volledig uitverkocht!

Maar ook Marith Iedema, journaliste, heeft tips over ejaculeren. Je vindt het in deze blog met video op easytoys . Marith stelt daarin ook dat het juist niet voor elke vrouw is weg gelegd. Maar je kunt je afvragen of de manier waarop voor elke vrouw hetzelfde is. Het zal in elk geval nodig zijn om je G spot te vinden. Je helemaal vrij en zonder schaamte te voelen. En je zo in de meest opgewonden staat, volledig te kunnen en durven laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.