Ontspanning en erotiek met een vibrator

Ontspanning en erotiek voor iedereen

Ontspanning en erotiekHet is allang niet meer taboe om te praten over je seksleven. Vriendinnen onder elkaar wisselen de meest intieme details met elkaar uit. Zelfs soms voorkeuren en fantasieën die ze niet snel met hun partner zullen delen. En dat laatste is jammer. Het is juist belangrijk daar ook ruimte voor te maken met je partner. Want die openheid is de sleutel voor een beter seksleven samen. En ook al ben je nu moeder en druk met zorgen voor anderen, je moet vooral je eigen ontspanning en seksleven niet vergeten. Het is nu (bijna) vakantie dus neem lekker wat tijd voor jezelf. Tijd voor ontspanning en erotiek. Samen met je partner of alleen. Om in de stemming te komen gebruiken veel stellen een vibrator. Maar ook om een hoogtepunt te bereiken zijn deze elektronische vriendjes zeer geschikt.

Wat doet een vibrator

De naam zegt het al. Een vibrator, vibreert ofwel trilt. Vibratoren zijn er in alle maten, vormen en kleuren. En als je er voor het eerst eentje gebruiken wilt, neem er dan een die ook een lage stand heeft. Voor sensuele stimulatie van de intieme delen. Een wand vibrator is er een voor externe stimulatie van erogene zones. Andere vibrators kun je ook inbrengen in je vagina, zodat je de G-spot kunt stimuleren. Het is altijd fijn eerst aan de buitenkant rond de clitoris te beginnen en het langzaam op te bouwen. Hoe hard of snel je het apparaat voor je wilt laten werken hangt af van jouw persoonlijke voorkeur. De een houdt van zachtjes, de ander van stevige stimulatie. Probeer dat uit en vind uit wat bij jou past.

De Europe magic wand massager

Europe Magic Wand VibratorDeze Europe Magic Wand Massager is een wand vibrator en oorspronkelijk een massage apparaat voor gevoelige spieren in de nek en schouders. Door de intense trillingen die in 6 standen van zacht naar stevig gaan, kun je tot diep in de huid het weefsel stimuleren. Je kunt je voorstellen dat dit ook een mooi effect heeft op stimulatie van intieme delen. Dit apparaat heeft een extra lang snoer, zodat je niet hoeft te stoppen als de batterijen leeg zijn. Je kunt er dus eindeloos plezier mee hebben. Er zijn extra opzetstukken te koop, voor intensievere stimulatie en van clitoris en de G-spot.

Waar te koop en voor wie?

Een vibrator is niet iets wat je graag wilt kopen bij de drogist in het dorp waar je woont. Een beetje privacy is wel gewenst. Online aanbieders als Easytoys.nl en Easytoys.be zijn daarom een betere plek om je intieme speeltjes aan te schaffen. Je kunt online hier en daar ervaringen en tips lezen over vibratoren. Er wordt soms gerept over ‘gevorderden’ en ‘beginners’. Dat klinkt een beetje vreemd. Alsof je met dit soort activiteiten een bepaald niveau zou kunnen behalen. Dat is natuurlijk onzin. De beste manier om het beste uit je seksleven te halen is onderzoeken wat jij en je partner fijn vinden. En dat is heel persoonlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *