Wil jij een spannende relatie houden? Een paar tips!

Een spannende relatie

spannende relatie Het is jaren geleden dat jij en je partner verliefd werden. Inmiddels ben je getrouwd, heb je een huis gekocht en kregen jullie kinderen. De dagelijkse activiteiten richten zich op het verwerven van inkomen om alles te betalen en het opvoeden van je bloedjes van kinderen. Maar heb jij nog een spannende relatie? Krijg jij nog wel eens vlinders in je buik? En voel je het verlangen van en naar je partner nog? En vrijen jullie nog regelmatig met elkaar? Of is het een beetje saai, omdat je elkaar zo goed kent en alles voorspelbaar is geworden? Het is niet moeilijk om een spannende relatie te houden, zelfs nadat je jaren samen bent. Een paar handige tips delen we hier vast met je, maar wees vooral creatief!

Spreek je waardering uit en geef complimenten

Eén van de makkelijkste dingen waarmee je elkaar weer beter leert zien en waarderen is door elkaar complimenten te geven. Waardering laten blijken aan elkaar geeft een positieve boost aan jullie contact. Lieve dingen tegen elkaar zeggen kun je zien als een onschuldig voorspel, waardoor je dichter bij elkaar komt te staan. Het zal ook helpen om kleine irritaties te vermijden, die soms een fijne vrijpartij in de weg kunnen staan.

———————————————————
LEES OOK: Seksspeeltjes-om-jezelf-mee-te-verwennen
EN Gelukkig-huwelijk-door-meer-waardering-te-uiten-podcast & tips
———————————————————

Besteed aandacht aan je uiterlijk

We denken misschien dat het belangrijk is voor onze man dat we aandacht aan ons uiterlijk besteden. Maar in werkelijkheid letten de meeste mannen daar helemaal niet op. Het is voor veel vrouwen juist vooral het beeld over onszelf, die een boost verdient. Dus ga sporten, verzorg jezelf en koop een sexy jurk. Niet de jurk of de goede coupe in je haar, zullen je partners aandacht trekken. Maar wel de manier waarop jij straalt van zelfvertrouwen. Het resultaat is wel dat zowel jijzelf als je partner jou woest aantrekkelijk vindt. Je bent klaar om bemind te worden. En dat is een belangrijk ingrediënt bij spannende seks.

Ga regelmatig erop uit zonder kinderen

Met kinderen ben je nooit even met z’n tweetjes. Je spreekt je partner pas na de bedtijd van je kids en dan lig je eigenlijk al voor pampus of moet je nog snel wat werk afmaken. De sleur sluipt er makkelijk in. De meest effectieve manier om daar korte metten mee te maken? Ga erop uit met z’n tweeën. Al is het een avond in de maand. Huur een oppas in en ga lekker romantisch uit eten. Of ga dansen. Breng de kinderen een dagje naar opa en oma en ga op avontuur. Doe telkens iets nieuws, zodat je nieuwe ideeën en impulsen kunt opdoen. En samen iets nieuws kunt beleven. Je zult merken dat oude ‘verliefdheid’ dan makkelijker weer opbloeit.

Deel je fantasieën en varieer

Als je jaren bij elkaar bent, heb je misschien al veel verschillende manieren gevonden om de liefde met elkaar te bedrijven. Maar heb je werkelijk al je seksuele fantasieën al met elkaar gedeeld? Alleen daarover praten kan al een nieuwe impuls geven aan je seksleven. Veel fantasieën kun je bijvoorbeeld met rollenspellen al in praktijk brengen. Met seksspeeltjes kun je ook van alles samen ontdekken. En vrijen met een glijmiddel geeft ook een andere beleving. Er is zoveel waarmee je jullie liefdesspel kunt intensiveren door er samen mee bezig te zijn. Daarom is het zo belangrijk dat je eerst samen in de juiste stemming komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.