Pret in de slaapkamer terug brengen? Tips!

Pret in de slaapkamer

Is het vuur in de slaapkamer gedoofd? Pret in de slaapkamer is belangrijk voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Wist je dat? Het loont dus om daar zo snel mogelijk iets aan te doen. Het belangrijkste is dat je er samen aandacht aan besteedt en tijd voor maakt. Met een druk gezin is dat soms lastig. Daarom moet je het eigenlijk plannen. Dat klinkt niet zo sexy, maar zie het als een spannende date. Waarop je elkaar kunt verrassen met een rollenspel of een leuk seksspeeltje. Erotisch speelgoed kan ervoor zorgen dat jij en je partner elkaar herontdekken tussen de lakens. Hou je meer van subtiele romance? Verras elkaar dan met romantische dates. Tut je op, trek mooie kleren aan. Ga lekker eten en wijn drinken bij kaarslicht. Een fijne vrijpartij is dan een logisch gevolg.

Pret in de slaapkamer? De basis!

Natuurlijk ben je druk als je een gezinsleven hebt. Maar zorg er regelmatig voor dat je tijd maakt voor elkaar. En in die tijd mag je volledige aandacht hebben voor elkaar. Dat betekent dat de telefoons uit staan. Dat je lieve of sexy woordjes voor elkaar bedenkt. Dat je diep kunt ademen om in volledige ontspanning te komen. Neem bijvoorbeeld eerst een warm bad om de dagelijkse routine van je af te spoelen. Dim het licht en streel elkaar. Laat de wereld even voor wat het is en geef jezelf aan de ander over. Als dat lukt zal het zeker naar meer smaken voor jullie allebei.

Erotisch speelgoed voor vrouwen

Het bereiken van een seksueel hoogtepunt blijk in de praktijk vaak lastiger voor vrouwen dan voor mannen. Wil jij als vrouw evenveel plezier halen uit de seks als je partner? Willen jullie er voor zorgen dat jullie samen ongekende hoogtepunten kunnen bereiken? Investeer dan in een seksspeeltje. Een vibrator kan jou dankzij unieke stimuleringstechnieken goede orgasmes bezorgen. Vooral de vibrator met luchtdrukstimulatie is tegenwoordig populair. De vibrators van het merk Satisfyer zijn voornamelijk heel populair. Deze seks speeltjes zijn makkelijk in gebruik en ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Seksspeeltjes voor mannen

De tijd dat seksspeeltjes alleen voor vrouwen bedoeld waren, is geweest. Ook mannen kunnen het masturberen met behulp van erotisch speelgoed spannender maken. Misschien kom je te snel klaar als je met je vrouw vrijt. Doe dan een aantal uur van tevoren alvast een voorspel met hulp van bijvoorbeeld een van deze masturbators. De speeltjes bootsen het vrouwelijke geslachtsdeel na. Zo sta je niet gelijk op knappen, zodra je je vrouw aanraakt. En kunnen jullie langer genieten van elkaar.  

Echte aandacht voor elkaar

Wat je ook voor afspraken met elkaar maakt om je seksleven te verbeteren, echte aandacht voor elkaar is essentieel voor een goede seksuele verbinding. Kijk elkaar regelmatig eens diep in de ogen. Al is het maar even. Zet wat vaker de TV uit om tijd vrij te maken om te zoenen met elkaar. En stuur elkaar overdag stoute berichtjes. Zeker weten dat die vonk op allerlei manieren weer tot vlam gewekt kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.