Korting op groene energie, echt 100% groen!

Meer invloed op milieu

korting op groene energie

Ik maakte me nooit erg druk over het klimaat. Ik hoopte vooral dat de overheid goede beslissingen zou nemen. En ik stemde daarom de laatste jaren echt ‘groen’. Maar de laatste tijd maakte vooral mijn dochter Julia (17) zich steeds meer zorgen. ‘Mam, denk je dat er nog een leefbare wereld is voor mijn kinderen en kleinkinderen? Wat voor toekomst hebben wij eigenlijk nog? Ik voel me soms zo machteloos’. Die machteloosheid is herkenbaar. Als je niet weet wat je kunt doen, ben je ook machteloos. Maar de Nederlandse huishoudens hebben juist een grote impact op het milieu. En daarom hebben we dus juist veel meer invloed dan we denken! Ik vertel je graag mijn verhaal. En ik geef je de mogelijkheid van korting op groene energie.

Stappen nemen voor het klimaat

invloed op het klimaat

Kinderen leren op school steeds meer over milieu, CO2 uitstoot en de trieste voorspellingen voor ons leefmilieu. Dat maakt sommige kinderen angstig. Word jij daar als moeder ook mee geconfronteerd? Ik wilde iets doen, maar wist niet hoe. Toen kwam ik bij de klimaatgesprekken.nl. In 6 bijeenkomsten bij mij in de buurt krijg ik bakken met informatie over wat ik wel kan doen om bij te dragen aan een beter milieu. Wist jij bijvoorbeeld dat er vier gebieden zijn waarmee je de CO2 uitstoot van jouw gezin dramatisch kunt verminderen? Wonen, reizen, voeding en spullen zijn de grootste ‘vervuilers’. Je hoeft niet gelijk vegetarisch te gaan eten of nooit meer te vliegen. Maar als je eenmaal weet hoe je verschil kunt maken, is het wel heel stimulerend om stappen te nemen. En je kan ook geld besparen.

Tot 200,- euro korting krijgen op je nieuwe contract voor groene energie? Bij Van de Bron kan dat! Als je via deze link aanmeldt!

Persoonlijke missie: footprint verkleinen

footprint

Wij eten thuis alleen nog kip en vis. Omdat er voor een biefstukje bossen gekapt worden en 3000 liter schoon water gebruikt wordt, eten we dat niet meer. Ook al vinden we het heerlijk! En ook al doen anderen dat nog wel. Het is een persoonlijke missie om een zo klein mogelijke footprint achter te laten. Dat voelt gewoon goed. Zeker als je beseft dat we de aarde te leen hebben van onze kinderen en kleinkinderen. Ik ben wel benieuwd wat jij daarvan vindt! Ik ga over dit onderwerp zeker vaker schrijven. Want er is nog veel meer te delen en te winnen. Maar voor nu geef ik je de tip om over te stappen op 100% groene energie van Vandebron.LEES OOK: Hoe duurzaam is bamboe kleding?
EN Duurzaam leven en wonen: kom dichter bij je eigen natuurGroene stroom

100% groene energie voor hetzelfde geld!

Ik ben vorige week overgestapt op de 100% groene energie van Vandebron. Waar andere aanbieders deels groene stroom bieden, is Vandebron gegarandeerd groen. Voor elektriciteit kun je kiezen van welke windmolen of zonnecel jij jouw energie wilt ontvangen. En omdat biogas nog niet voldoende voorhanden is, compenseert Vandebron de CO2 – uitstoot van jouw verbruik met verschillende projecten in Afrika en Azië. Ik koos voor het project justdiggit.org. Een prachtig initiatief waarmee een grote oppervlakte gedegradeerd land weer vruchtbaar gemaakt wordt in Afrika. Ik werd gelijk enthousiast. En weet je wat mij verbaast? Deze duurzame gas en elektra kosten mij per maand niets meer dan bij mijn vorige aanbieder. Sterker nog, ik krijg korting als ik vrienden aanbreng. En die vrienden ook!

Tot 200 euro korting op je energierekening

Dit is geen reclame boodschap. Ik word niet betaald door Vandebron. Maar als jij ook klant wordt bij Vandebron via mijn link krijgen zowel jij als ik tot 200 euro korting op de jaarrekening! En als je eenmaal aangemeld bent met die 200 euro korting, ga jij natuurlijk ook al jouw vrienden uitnodigen om over te stappen. Je kunt dan aardig wat terugverdienen. En dat terwijl je het alleen al voor het milieu zou doen! Het kan zijn dat je bij aanmelding ook mijn naam moet noemen. Dan kun je zeggen dat ik -Vivienne Westerhoud- je mailde.

LET OP: Het is alleen voordelig om over te stappen als je contract verloopt. Anders is het financieel veel beter om bij je huidige aanbieder te blijven.

Ik publiceerde dit artikel oorspronkelijk in 2018, maar nu in 2023 is er deze nieuwe actie met 200,- euro korting! Ik ben nog steeds bij Van de Bron. De service is goed en je ontvangt ook veel informatie over energie besparen. In je eigen online dashboard kan je ook precies bijhouden hoeveel je verbruikt.

Bel me gerust even!

Je snapt dat ik dit graag met je wilde delen. Het is niet duidelijk tot wanneer de korting loopt. Dus handel snel! Als je serieus over wilt stappen en je hebt vragen over mijn ervaring en motivatie, bel me dan gerust. Mijn telefoonnummer vind je hieronder.
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
06 51 94 97 55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.