Echte geboortekaartjes, wel zo persoonlijk

Echte geboortekaartjes

echte geboortekaartjesDe geboorte van je kind is een belangrijke gebeurtenis. Natuurlijk weet iedereen in je omgeving dat het staat te gebeuren. Je zet misschien vrolijke of ontroerende buik-foto’s op Facebook zodat familie en vrienden een beetje mee kunnen leven. Veel aanstaande ouders maken er ook geen geheim meer van of ze een meisje of een jongen verwachten. Maar als je kindje eenmaal is geboren, wil je dat toch wel in stijl bekendmaken: met een echt geboortekaartje.

Naar eigen ontwerp

Een mooi kaartje, waar je van te voren goed over nadenkt en dat er helemaal zo uitziet als jullie dat willen. Bijvoorbeeld met een sfeervolle aquarel afbeelding in zachte kleuren of juist met een grappige tekening als uit een stripboek. Met vrolijk dansende letters of met een serieus gedichtje in strakke belettering. Zoveel mensen, zoveel smaken.

Thuis uitzoeken

Daarom is het zo fijn als je je geboortekaartje rustig thuis online kunt uitzoeken. Al lang voor het grote moment is aangebroken, kun je samen beginnen met het bekijken van alle mogelijkheden. Van welke stijl houden jullie? Wat is het mooiste plaatje? Je kunt er ook voor kiezen om een eigen foto te gebruiken. Misschien wel dat ene goed gelukte plaatje dat op Facebook zo veel likes kreeg dat jullie er beduusd van waren.

Mooie voorbeelden

Vinden jullie het een lastig karwei om zelf de tekst te bedenken? Dan gebruik je gewoon een voorbeeldtekst. Maar wie bruist van de creatieve ideeën maakt z’n eigen tekst. En daarvoor kun je dan weer precies het lettertype kiezen dat je zelf wilt in de kleur die je mooi vindt.

Proefdruk bestellen

Heb je het kaartje klaar, dan kun je een proefdruk bestellen om te zien of het echt zo is geworden als je wilde. En dan ligt alles klaar. Zodra de baby is geboren, kun je de laatste gegevens aanpassen en je kaartjes laten versturen. Zo kun je iedereen persoonlijk het goede nieuws laten weten. Veel leuker toch dan een algemene post op Twitter of Facebook? Voor een echt belangrijke gebeurtenis gebruik je echte geboortekaartjes. Zeker weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *