Geboortekaartjes met grote broer of zus, leuk!

Geboortekaarten voor tweede kindje

De geboorte van je kindje is altijd erg bijzonder en dat zal niet veranderen, bij het 2de, 3de of een ander volgend kindje. Geboortekaartjes met grote broer of zus zijn leuk voor de kinderen die je al hebt in je gezin. Zo betrek je ze op een leuke manier nog eens extra bij de geboorte van de kleine.

Elke kindje krijgt natuurlijk een eigen geboortekaartje.  Wat is er nu leuker dan om de grote broer(s) en /of zus(sen) ook een plekje te geven op het geboortekaartje? Immers zijn ze uiteraard erg trots op hun nieuwe broertje / zusje en zullen ze straks samen de wereld verder gaan ontdekken.

Zelf samenstellen en personaliseren

Omdat geen enkel gezin hetzelfde is, hebben ze MyCards.nl een uniek concept ontwikkeld. Bij MyCards.nl kun je nu je geboortekaartje samenstellen naar aanleiding van je gezinssamenstelling. Dus of je nou je eerste of tweede kindje krijgt, of je baby nou al een broertje of zusje heeft, of het broertje of zusje nou blond of zwart haar heeft, of je kindjes nou wit zijn of een lekker kleurtje hebben, bij MyCards.nl kun je voor elke gezinssamenstelling een geboortekaartje ontwerpen.

Gepersonaliseerde geboortekaart

Meerdere stijlen geboortekaartjes met grote broer of zus

Daarnaast zijn deze kaartjes er ook in allerlei soorten en stijlen. Dit van een geboortekaartje in klassiek design tot een modern hip design. Maar ook zijn er verschillende thema’s zoals een geboortekaartje in winters thema met kindjes in de sneeuw of op een slee , tot een geboortekaart in zomerse sferen op het strand of met vrolijke bloemen.

Eigen ontwerp in stijl en kleur met gratis proefdruk

Kies je favoriete geboortekaartje op de website en wijzig vervolgens in de online kaartenmaker de gewenste gezinssamenstelling. De afbeeldingen van de kindjes op de ontwerpen zijn alleen als voorbeeld bedoeld. Je kunt dus elke ontwerp aanpassen naar de gewenste gezinssituatie. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om alle lettertypes en kleuren naar wens aan te passen.

Goed om te weten! Om het ontworpen geboortekaartje thuis in het echt te beoordelen kun je gratis een echte proefdruk ontvangen van het kaartje in papiersoort, formaat en met envelop in kleur naar keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.