De geboortekaartjestrends van 2015

Ben jij hip of liever wat klassieker? De geboortekaartjestrends van 2015 voor je gespot!

Op allenieuwegeboortekaartjes.nl  zie je ze een voor een voorbij komen; de nieuwste geboortekaartjes die de afgelopen maanden zijn ontworpen door leuke en enthousiaste ontwerpers. Waren dit een paar jaar geleden geboortekaartjes waar de kleur vanaf spatte? Deze trend gaat nu langzaam aan ons voorbij! geboortekaartjes van bloom09Geen drukke illustraties met veel kleuren maar back to basic. De ruiten, felle kleuren en drukke bloemenpartijen worden ingeruild voor lieve, gedetailleerde illustraties met minder contrasterende kleuren. De kleuren zijn net iets pittiger dan pastels maar worden graag in allerlei tinten gecombineerd. Groen in al zijn nuances voert de boventoon deze winter en zo richting het voorjaar. Ook erg leuk omdat je dezelfde kleur kunt gebruiken voor het geboortekaartje van een meisje en jongen, en makkelijk als jullie niet willen weten welk geslacht jullie kindje heeft.

Dieren, dieren, dieren.

Dieren blijven een belangrijk thema op een geboortekaartje. Toch is het niet alleen meer de uiltjesfamilie die de boventoon voert. Er valt geen bepaalde dierensoort te noemen, maar hertjes, vosjes, eekhoorntjes en egeltjes behoren ook zeker tot de favorieten.

Handgetekend of strak?

De geboortekaartjestrends van 2015Het gaat om de kleine details, om aandacht voor detail! Hiermee kun je in een illustratie het verschil maken. De trend van handgetekende geboortekaartjes hangt nauw samen met de terugkeer van een ambacht. De strakke illustraties blijven super strak, maar met een subtiele toevoeging van kleine details. Met een mooie en bijzondere toevoeging valt jullie kaartje echt op tussen andere geboortekaartjes. De vierkante kaart wordt aangevuld door een rechthoekige kaart. Liggend of staand, maakt daarbij niet uit. De papiersoort die jullie kiezen is hierbij wel belangrijk, kies voor een wat stevigere papiersoort is de boodschap. Allenieuwegeboortekaartjes.nl is een goed startpunt voor nieuwe geboortekaartjes en dus ook voor het spotten van de nieuwste trends. Gebruik je het samen met pinterest dan kun je een eigen moodboard maken om een goede keuze te maken voor jullie perfecte geboortekaartje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *