Parttime vacature accountmanager in Houten en deels vanuit huis

Parttime Vacature Accountmanager Robotisering, flexibele werktijden minimaal 24 uur/week

9tot3 vacatureBluepond is al 15 jaar de Nederlandse dienstverlener van Robotic Process Automation. Op ons eigen platform ontwikkelen wij robots voor onze klanten die de verwerking van processen sneller, beter en goedkoper uitvoeren. Wij hebben zij een parttime vacature accountmanager. Je kunt deels vanuit huis werken en deels op kantoor in Houten. En je bent vooral veel met klanten in gesprek door heel Nederland.

Wil je meer weten over deze parttime vacature accountmanager en solliciteren? Kijk dan op 9tot3 vacaturebank.

Over 9tot3 vacaturebank

Ruim tien jaar geleden schreef ik (Vivienne Westerhoud) op deze website mamas.nl een artikel over flexibele werktijden en werken binnen schooltijden. Mijn ideeën daarover haalden het nieuws. Ik schreef in kranten en bladen en gaf interviews op radio en TV. Er waren in die tijd veel theoretisch opgeleide vrouwen, die niet deelnamen aan het arbeidsproces. Ik lobbyde in Den Haag om arbeidstijden flexibeler te maken. Want als je kinderen met werk wilt combineren is het wel fijn als je niet elke dag vast zit aan 9 tot 5 werktijden.

Als vanzelf kwamen er door mijn verhalen en adviezen werkgevers met vacatures door en ontving ik ook e-mail met CV’s. De stap naar het opzetten van de 9tot3-vacaturebank was snel gemaakt. Alle bedrijven die flexibel willen kijken naar tijd en plaats, komen in aanmerking om hun vacature te plaatsen. En inmiddels vond een grote groep vrouwen haar weg terug naar de arbeidsmarkt. Bij wet is inmiddels bepaald dat elke werkgever verplicht is de mogelijkheden voor deze flexibiliteit te bespreken met zijn werknemers. Een grote verbetering voor Nederlandse moeders en vaders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *