Nieuwe parttime vacatures via 9tot3 vacaturebank

door: Vivienne Westerhoud.
Nieuwe parttime vacaturesBij 9tot3 vacaturebank werven wij kandidaten voor banen die flexibel kunnen worden vervuld in tijd en plaats. Vaak zijn dat parttime banen. Maar soms ook fulltime posities, waarbij deels thuiswerken mogelijk is. Nu zijn er weer nieuwe parttime vacatures, kijk HIER voor meer informatie.

Flexibel werken is een recht

Jaren geleden startte ik met 9tot3 vacaturebank, toen ik een actieve lobby voerde in Den Haag. Om flexibel werken bij wet vast te kunnen leggen. Zodat moeders en vaders meer ruimte kregen om werk met kinderen te combineren. Dat resulteerde uiteindelijk in de Wet Flexibel Werken. Iedereen kan inmiddels dus in overleg met zijn of haar werkgever. Om de balans in werk en privé mogelijk te maken.

Nieuwe parttime vacatures

Nog steeds kunnen werkgevers hun vacatures plaatsen op 9tot3.nl. Zolang zij voldoen aan het motto ‘Werktijden in overleg, flexibel in tijd en plaats’. Deze week kwam er weer een nieuwe werkgever bij ons met mooie financiële vacatures in de omgeving van Den Haag. Aspyre zoekt Finance medewerkers en een financial controller voor 20-25 uur per week. Kijk hier voor meer informatie over de vacatures en solliciteer direct.

——————————————————
LEES OOK: thuiswerken: is dat iets voor jou?
EN Werk-jij-van-negen-tot-drie?-forum-discussie
——————————————————

Delen helpt!

Misschien zijn deze vacatures niet voor jou. Maar de volgende misschien wel. Hoe meer mensen helpen om onze vacatures te verspreiden, hoe groter de kans dat er in de toekomst steeds meer mooie vacatures geplaatst worden. En hoe meer bedrijven ervan overtuigd zullen raken dat flexibel werken voor alle partijen beter is. Op dit moment hebben bedrijven het moeilijk om goed personeel te vinden. Daarom zullen ze eerder water bij de wijn doen, als het gaat om flexibiliteit. Daar kunnen wij moeders allemaal van profiteren. Dus help je mee door te delen? Dan komt vast jouw droombaan ook voorbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *