De leukste uitjes met de kids in de zomervakantie

Zomervakantie? Dit zijn de leukste uitjes met de kids!

De leukste uitjes met de kidsYes, de zomervakantie is aangebroken! De kids hebben bijna vrij van school. Dit betekent dat jullie meer tijd voor elkaar hebben. Het plannen van leuke uitjes met het gezin kan dus bijna beginnen! Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om weer een nieuw uitje te verzinnen. Daarom hebben we in dit artikel de leukste uitjes voor je op een rijtje gezet.

Nijntje museum

Naar een museum gaan staat vaak niet in de top drie van activiteiten die kinderen graag doen, maar het Nijntje museum kan daar verandering in brengen. Er zijn tien verschillende ruimtes waar veel te ontdekken valt, zoals het huis van Nijntje, de dierentuin, de dokter, het verkeersplein en ga zo maar door. Er valt genoeg te doen en de kinderen steken er ook nog eens wat van op. Zo leren ze toch nog nieuwe dingen terwijl ze niet op school zijn! En dit is een van de leukste uitjes met de kids, die er is.

Beekse Bergen

Naar de dierentuin gaan met kinderen is natuurlijk een hele leuke optie, maar Beekse Bergen heeft wel een twist. Er zijn verschillende safari’s die je kan doen. Met de boot, auto of te voet bevind jij je tussen de dieren. Naast het bekijken van dieren zijn er ook evenementen om de kinderen bezig te houden zoals een roofvogel safari of de Djambo show die wordt gepresenteerd door de mascotte van het safaripark zelf. Op loopafstand van Beekse Bergen is er ook een heus speelparadijs waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Absoluut een aanrader!

Stap op de fiets

Bij lekker weer is niets fijner dan de frisse wind door je haren voelen. Trek er daarom eens op uit met de fiets! Om het wat leuker te maken voor de kinderen kan je bijvoorbeeld een speurtocht uitzetten of een leuke route langs speeltuinen en kinderboerderijen uitstippelen. Als je wat jongere kids hebt, die nog niet zelf kunnen fietsen en dus achterop moeten, is het nog helemaal niet zo een gek idee om een elektrische moederfiets van Stella aan te schaffen. Met deze e-bike fiets je namelijk moeiteloos behoorlijke afstanden. Zo kun je deze zomer lekker overal naartoe fietsen, zonder dat het zweet je op het voorhoofd staat. Dat klinkt je vast als muziek in de oren!

Weet jij al welk uitje jij gaat doen deze zomer? Naar het Nijntje museum, de Beekse Bergen of wordt het toch een speurtocht organiseren op de fiets?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.