Avontuurlijk uitje voor kinderen bij Adventure City Rotterdam

Avontuurlijke uitjes voor kinderen bij Adventure City Rotterdam

Klimmuren en -parcoursen, ziplines en de mogelijkheid om een vrije val van 10 of 20 meter te maken? Adventure City Rotterdam heeft het allemaal. Bij het grootste en meest spectaculaire in- en outdoor Adventurepark van Nederland kunnen jouw kinderen hun hart ophalen. Als ze tenminste houden van avontuur! Want het is echt een avontuurlijk uitje voor kinderen al vanaf 4 jaar.

Indoor klimmen en springen vanaf 8 jaar

Het hele jaar door kunnen kinderen klimmen en springen in Rotterdam. Omdat er zowel indoor als outdoor parcoursen, klimmuren en zipline mogelijkheden zijn.

Indoor klimmen langs de ijzeren weg

Naast de gewone klimmuren, kan je ook een echte bergroute afleggen. Geïnspireerd op de bergroutes in de Alpen heeft Adventure City Rotterdam de spectaculaire adventure Via Ferrata ontwikkeld. Wat vertaald ‘ijzeren weg’ betekent. Je klimt met een staalkabel naar boven via ijzeren treden, houten tonnen en steile ladders.

Freefall quick jump van 10 meter

De free fall quick jump van 10 meter is een vrije val die zorgt voor een echte adrenaline kick! Het is een sprong waarbij je gezekerd van 10 meter hoogte naar beneden springt. Het is anders dan bungeejumpen, waarbij je aan een elastisch touw vastgebonden blijft. Met de free fall quick jump gebruiken we een nieuwe technologie met een magnetisch systeem waarbij je in één keer naar beneden kunt springen en toch veilig op de grond landt.

Indoor klimparcoursen

Bij Adventure City Rotterdam kun je terecht voor het eerste en enige officiële indoor klimparcours van Nederland. Je hebt keuze uit vier verschillende parcoursen, opgebouwd uit 30 verschillende elementen die gegarandeerd zorgen voor een spannende klimtocht. Van makkelijk naar moeilijk is er voor iedereen een uitdaging te vinden. En dat het hele jaar door.

Outdoor avontuurlijk uitje voor kinderen

zipline outdoor voor kinderen

Ook de outdoor activiteiten zijn spannend en uniek in Nederland. Kinderen kunnen grote klimparcoursen afleggen, ziplinen en een sprong maken van wel 20 meter hoogte. Alleen voor wie durft!

Kinderfeestjes om nooit te vergeten

Heb jij binnenkort een kinderfeestje te vieren? En is jouw zoon of dochter van het avontuurlijke type? Dan kan je een compleet verzorgd feestje boeken. Spanning en sensatie gegarandeerd! De unieke zip- en klimparcoursen zijn ontzettend leuk voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Veiligheid staat vanzelfsprekend voorop. Daarom zijn er wel duidelijke instructies en zijn veel activiteiten vanaf 8 jaar en voor kinderen vanaf 1.30 meter lang. Het kinderfeestje voor jongens of meisjes is er wel een om nooit te vergeten!

Ook voor klimmende kleintjes van 4 tot 7 jaar

net adventures klauteren voor kids vanaf 4 jaar

Ook aan de kleintjes is gedacht. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen het puppy klimparcours op 1 meter hoogte afleggen of spelen, klimmen en springen in de netten van het net parcours. Dat kan zowel binnen als buiten. Dus het hele jaar door.

Net parcours

Voor de kleintjes is er de ‘Net Adventure’. Grote oppervlakten van netten waar je via touwbruggen op uitkomt. Voor veiligheid is gezorgd doordat er ook netten aan de zijkanten zitten. De kids kunnen dus vrij rond dartelen, zonder zekering. Voor de kleintjes is ook hier weer de hoogte slechts 1 meter. Om eerste te oefenen met evenwicht en klimvaardigheden.  

Ken jij Adventure City Rotterdam al? Laat dan hieronder jouw ervaringen weten!

Foto’s: Adventure City Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.