Nieuwe liefde

nieuwe liefde

Als ik hoor dat iemand pas gescheiden is, krijg ik altijd kippenvel. Ik informeer of er goede vrede is met de ‘ex’. Meestal niet. Dan hoor ik het verhaal aan. Het is steeds in de kern hetzelfde. Hij deugt niet. Of zij deugt niet. Of eigenlijk allebei. De eerste jaren zijn loodzwaar, weet ik helaas uit ervaring. Pas als je bereid bent de hand in eigen boezem te steken, kom je weer in normale doen. Ook al laat het de nodige littekens achter. En als je daarna de energie en de kans krijgt om je heen te gaan kijken, begint de volgende uitdaging. Op zoek naar nieuwe liefde.

Druk leven en zoeken naar nieuwe liefde

Je werkt, je zorgt, je wast én zet de vuilnis buiten. Jij bent er op alle studiedagen van je kinderen. Je kookt gezonde maaltijden. En je brengt de auto naar de garage. En o ja, je houdt alle verjaardagen van je vrienden en familie bij. Je neemt eens per week een uurtje voor jezelf. Om te sporten. Én je zoekt een man. Want ook al zijn het lastige wezens, je wilt er toch wel heel graag één in je leven. Een unieke, lieve, warme, interessante en sexy man.


LEES OOK: De scheiding goed regelen voor de kinderen? Zo doe je dat!
EN Tips voor alleenstaande moeders die op zoek zijn naar een nieuwe partner


Nieuwe liefde vinden ben jij er al aan toe?

Ik geef het je te doen! Veel vrouwen hebben er een flinke kluif aan! Ken jij zo’n vrouw? En kan zij wel wat hulp gebruiken bij haar zoektocht? Of ben je er zelf één? Alleenstaand met kids en op zoek naar ware liefde? Lees dan de artikelen in mijn rubriek voor alleenstaande moeders. Want het juiste moment om een nieuwe partner in je leven toe te laten is vaak pas nadat je zelf je scheiding verwerkt hebt.

En meld je aan bij een datingsite die er speciaal is voor alleenstaande moeders:

Veel geluk

Ik wens je veel geluk en een mooie nieuwe kans op liefde! Ik schreef deze column voor het eerst in 2011, toen ik zelf nog niet zo lang gescheiden was. Nog steeds krijg ik kippenvel als ik hoor dat iemand gaat scheiden. Omdat ik weet hoe dat is. Jaren geleden maakte ik daarom speciaal voor deze alleenstaande moeders een rubriek op deze site. Heb jij positieve verhalen of tips om een scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen? Of een mooi verhaal over hoe jij nieuwe liefde vond? Deel ze dan hieronder door een reactie achter te laten!

Liefs,

Vivienne Westerhoud

Foto bovenaan deze column door Jasmin Wedding Photography via Pexels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.