Sporten en je kinderen in de kids club bij David Lloyd Clubs

David Lloyd Clubs biedt de mogelijkheid om je kinderen bij hun eigen kinderdagverblijf te brengen of mee te laten doen met het DL Kids programma, dat precies afgestemd is op het schema van jouw sportlessen. Ideaal als je graag sport en je kinderen ook wilt laten bewegen.

Jij lekker sporten, je kind gaat ook bewegen

David Lloyd Clubs wil daarmee stimuleren dat de hele familie sport. En jong geleerd is oud gedaan. Als je altijd eerst iets moet regelen met je kinderen, schiet sporten er vaak bij in. Maar als je kids gewoon mee kunnen en ook leuke activiteiten hebben op de club, wordt dat een leuk uitje voor het hele gezin! Ideaal, jij doet lekker je sportles en je kinderen hebben een leuke sportieve tijd bij David Lloyd Kids Clubs. Je kinderen kunnen zwemmen, yoga, tennissen en andere sportlessen volgen.

Fysiek en sociaal sterke kinderen

Sporten en bewegen zorgt ervoor dat kinderen zich fysiek ontwikkelen. Daarnaast is sporten goed voor de sociale ontwikkeling. Sportende kinderen zijn sociaal sterker en sluiten makkelijk vriendschappen. Kinderen kunnen ook door zich te verliezen in een sportspel beter omgaan met emoties, zoals boosheid. Volgens David Lloyd’s kinderyoga trainer Seth Kamphuijs betekent yoga leren loslaten en stilstaan wanneer alles om je heen beweegt.

‘’Yoga is heel goed voor kinderen om met moeilijkheden om te gaan en tegenslagen te verwerken. Ook leer je relativeren en je verdriet of boosheid te uiten’’.

David Lloyd’s kinderyoga trainer Seth Kamphuijs

Ook voor de kleintjes is er opvang

Het DL Kids programma is afgestemd op de groepslessen van de volwassenen. Dus terwijl jij werkt aan je healthy lifestyle in de sportles of spa, kunnen de kinderen ook lekker sporten. Ze kunnen ook spelletjes doen of knutselen. En zijn je kids nog te jong voor deze activiteiten? No problem! Bij David Lloyd’s crèche zorgt het gekwalificeerde team voor een fijne plek voor jouw kinderen.

Schoolvakantie programma en kinderfeestjes

In de schoolvakanties zijn er ook speciale programma’s voor kinderen. Dus jij kunt een beetje werken, sporten en relaxen en daarna je kinderen weer ophalen. En een verjaardagsfeestje organiseren? Je wilt leuke activiteiten en een veilige omgeving voor je kind en zijn of haar vriendjes. De feestjes die David Lloyd voor je organiseert zijn compleet met thema’s, partybags en spelletjes. 

Geef jezelf en je kinderen de beweging en plezier die jullie verdienen en schrijf je hier in bij David Lloyd Clubs! Bekijk op de website welke clubs welke kinderfaciliteiten bieden.

Leuk om te weten over David Lloyd Leisure Group

De David Lloyd Leisure Group bestaat uit 126 clubs – 100 clubs in Engeland, 26 clubs in Europa waarvan 6 in Nederland. Daarnaast zijn er 3 Harbour Clubs. Er zijn in het totaal ongeveer 700.000 leden en 6.000 medewerkers waaronder 1.800 gekwalificeerde gezondheid- en fitness experts en 400 tennis professionals. De racketsport faciliteiten van David Lloyd Clubs zijn ongeëvenaard met 1.080 tennisbanen en 400 badminton- en squashbanen. Naast de geweldige fitnessfaciliteiten, zijn er ook spa’s, lounges met gratis Wi-Fi, crèches, kinderdagverblijven en gespecialiseerde sportzaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.