Ga bewegen met je kind! & WIN half jaar sporten bij David Lloyd Clubs

Ga bewegen met je kind

Bij David Lloyd Clubs weten ze hoe belangrijk bewegen is. Om gezond en fit te blijven, vooral in drukke tijden. Ga bewegen met je kind, want dat vormt gezonde gewoonten. En natuurlijk is het hartstikke gezellig en leuk om dat samen te doen! Het zijn de mooie herinneringen die je als kind voor de rest van je leven meeneemt. Ik herinner me badmintonnen op het strand en tafeltennissen in de schuur als het regende. Dat was altijd leuk! Van David Lloyd mag ik 1X een sportabonnement voor een half jaar weggeven voor ouder en kind.

4 redenen om te starten met bewegen met je kind! 

1. Gezonde levensstijl voor het hele gezin

Sporten en elke andere lichamelijke activiteit draagt bij aan een gezonde levensstijl. Regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het bevorderen van fysieke fitheid. Het versterkt de spieren en botten, het verbetert de motorische vaardigheden. En het is goed voor hart en bloedvaten. Door als gezin samen te sporten, kunnen je samen werken aan een gezonde levensstijl. Voor ouders en kinderen.

2. Sporten verbetert de band tussen jou en je kind

Samen sporten versterkt de band tussen gezinsleden. Het delen van sportieve activiteiten kan een gevoel van verbondenheid en samenhorigheid geven. Het is ook een mooie manier om quality time door te brengen met je kinderen. Het creëert positieve herinneringen, die een leven lang meegaan.

3. sociale vaardigheden leren op speelse manier

Samen sporten kan kinderen helpen sociale vaardigheden te ontwikkelen. Denk daarbij aan leren samenwerken, communicatie zonder veel woorden, teamgeest leren kennen en respect voor elkaars sportiviteit aanvoelen. Het kan zelfs kansen bieden om leiderschap te ontwikkelen.

4. Plezier en geluk bevorderen

Zoals uit onderzoek blijkt, geeft bewegen een geluksgevoel. Het contact met je lichaam en de endorfines die aangemaakt worden, zorgen voor een betere mentale gezondheid. Daarnaast is het sporten zelf natuurlijk al ontzettend leuk. Zeker als je dit in spelvorm doet. Het is een kans om samen te lachen, plezier te hebben, te spelen en avonturen te beleven.

Divers aanbod bij David Lloyd Clubs

David Lloyd Clubs biedt veel verschillende activiteiten en faciliteiten voor alle leeftijden en interesses. Gezinnen kunnen samen zwemmen, tennissen, yoga en andere activiteiten doen waardoor ze niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker worden.

Speciaal voor de kleintjes: de crèche

David Lloyd kids club: bewegen met je kind

Wanneer de kleintjes nog te jong zijn kan je als ouder ook heerlijk ontspannen in de spa of je uitleven tijdens een groepsles terwijl je kind door het gekwalificeerde team voor een sportieve tijd wordt opgevangen bij David Lloyd Kids Clubs of David Lloyd’s crèche. 

David Lloyd Clubs gelooft dat sporten en ontspannen met het hele gezin de sleutel is tot een gezond en gelukkig leven. Kom langs of neem een kijkje op de website van David Lloyd en ontdek zelf waarom David Lloyd Clubs de beste sportclub voor gezinnen is.

WINNEN: half jaar gratis sporten bij David Lloyd Clubs

David Lloyd Clubs bewegen met het hele gezin

LET OP: Voordat je meedoet, kijk hier eerst of en een club bij jou in de buurt is!

Hier op Mamas.nl mag ik 1X een half jaar gratis sporten voor ouder & kind weggeven! Als je wint, mag je deze actie verzilveren in één van de Nederlandse clubs. Dus in Utrecht, Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam óf Capelle. Ben jij een echte sport liefhebber? En zou je dat graag samen met je kind willen doen? Doe dan mee en win!

Hoe maak je kans?

LET OP: Deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen!

Je maakt kans op deze mooie prijs door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 26 mei 2023 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @ mamasnl (Insta) en @moeders (facebook).

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Mama’s nieuwsbrief met nieuws en tips over werk, opvoeden, (kinder)mode, acties en nog veel meer! Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.