Voedingsdoeken voor moeders die borstvoeding geven

voedingsdoeken

Borstvoeding geven is voor veel vrouwen een ultiem geschenk van moeder natuur. Omdat je je niet altijd terug kunt trekken naar een privé ruimte, zijn verhullende doeken een uitkomst. Deze exclusieve voedingsdoeken ontworpen door MBlove zijn bedacht door Farida Hamidullahkhan en alleen verkrijgbaar via www.mblove.nl.

Mooie voedingsdoeken waarom?

MBlove staat voor Mom and Baby love. De intieme momenten tussen moeder en kind die het voeden met zich meebrengt zijn bijzonder. Met een mooie grote voedingsdoek kun je dat altijd op een discrete manier doen. En door de mooie designs zijn ze ook nog leuk om te dragen.

“Speciaal voor mama’s die het intiem willen houden en zich tegelijk ook vrouw willen voelen heb ik deze modieuze doeken ontwikkeld. Zelf had ik een kind met een moeilijke start en wilde dus perse borstvoeding geven. Zo lang mogelijk. En zeker als je kind ouder wordt, ga je meer op pad. Dan geeft de voedingsdoek de privacy, die je nodig hebt.”

Farida Hamidullahkhan

Wat maakt de doeken van MBlove zo uniek?

voedingsdoeken van MBlove

De doeken zijn uniek op meerdere manieren. Ze hebben 5 drukknopen die je bevestigt op een basisband. De banden zijn in twee kleuren beschikbaar, namelijk beige en marineblauw. Ze zijn elastisch en voorzien van 19 drukpunten om het gekozen doek op te bevestigen. Dit maakt dat het doek op verschillende manieren gedragen kan worden. Zowel de banden als de doeken zijn los verkrijgbaar. Zo kun je ervoor kiezen om 1 band, maar meerdere doeken te hebben. Handig voor als er één in de was zit. Of als je gewoon zin hebt in een andere kleur, die beter bij je kleding past.

Welke kleuren zijn er en wat vind jij?

borstvoedingsdoeken

In dit artikel zie je al verschillende designs op de afbeeldingen. Er zijn rustige, zachte vrouwelijke tinten en ook meer baby motieven. Of een stijl daar precies tussenin. Uni kleuren en vrolijke designs. Er is keuze genoeg, dus ik zou zeggen kies er één of twee. En vergeet niet de basisband te bestellen. Geef jij borstvoeding? En komen deze voedingsdoeken als geroepen voor jou? Deel je ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.