Zwangerschapskleding, bewegen en borstvoeding

Zwangerschapskleding onlineBen je zwanger? Dan verander je in negen maanden nogal van figuur. Je oude broeken passen langzaam niet meer. Je kunt nog een tijdje met jurkjes voort, omdat die iets flexibeler zijn. Dat staat ook leuk met een kleurige maillot en stevige laarzen. Met een warme muts en sjaal kun je dan lekkere wandelingen maken. Het is goed om veel te blijven bewegen. Zeker de eerste maanden kun je nog goed aan je conditie werken. Wandelen is dan een hele veilige optie. Als je meer dan dertig minuten stevig doorloopt breng je je hartslag al voldoende omhoog om conditie op te bouwen. Wie al gewend is om stevig te sporten, kan dat de eerste maanden ook best nog blijven doen. Het belangrijkste is dat je luistert naar je lichaam. Je merkt vanzelf wanneer het niet meer gaat. Dan doe je er goed aan wat rustiger aan te doen.

Broeken en jurken als je zwanger bent

Vaak zit je broek al snel een beetje strak. Zeker na de derde maand van je zwangerschap. Een jurk van flexibel materiaal is dan een fijn alternatief. Het knelt niet rond je buik en het ziet er nog leuk uit ook. En als je wel weer eens een broek aan wilt en je buik begint te groeien, koop dan een mooie zwangerschapsbroek. Die heeft een brede elastische band aan de bovenkant, die lekker mee rekt met de groei van je buik.  Ook zullen op een bepaald moment je gewone jurken echt te strak worden. Dan zijn er ook veel leuke jurken die speciaal voor je zwangerschap zijn ontworpen.

Als je baby geboren is

Als je baby er eenmaal is en je geeft borstvoeding, dan is het handig om een voedings BH aan te schaffen. Het is een elastische comfortabele BH, die aan de voorkant per borst apart open kan. Met een klein gespje open je even je BH om je baby te voeden. Als je baby gedronken heeft, kan je voedingsBH gemakkelijk weer dicht. Je kunt weer gewone shirts dragen. Het nadeel is dat je dan tijdens het voeden altijd met een bloot stukje buik zit omdat je shirt omhoog moet aan een kant. Dit probleem los je ook op als je een voedingsshirt koopt. Die zijn er ook in veel kleuren en modellen. Als je van plan bent een tijdje borstvoeding te geven, dan zijn deze items zeker de moeite waard om aan te schaffen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.