Nieuw: natuurlijke huidverzorging van Miracles by Stella

Natuurlijke huidverzorging

Miracles by Stella natuurlijke huidverzorging

Miracles by Stella is de nieuwe lijn verzorgingsproducten die sinds 5 mei 2019 verkrijgbaar is. De natuurlijke huidverzorging is 100% puur natuur, vegan en zoveel mogelijk biologisch geproduceerd. Eerlijk en duurzaam dus! Er zit niets overbodigs in, elk ingrediënt heeft een specifieke werking. Judith en Celesta geloven dat je voor een goede verzorging niets meer nodig hebt dan wat de natuur te bieden heeft.

Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten

Vanuit deze visie legde Stella, Judiths moeder, in 2013 het fundament voor deze natuurlijke huidverzorging. Jarenlang maakte ze met de hand haar ‘Miracles’ voor een steeds groter wordende klantenkring.

Judith: “Mijn moeder had een grote voorkeur voor puur en gezond eten. Vervolgens ontdekte ze dat huidverzorging een essentieel onderdeel is van je totale gezondheid. Zo volgde ze een opleiding tot aromatherapeut en startte met het maken van cosmetica, omdat er geen fijne pure verzorgingsproducten te krijgen waren. Het was altijd mijn moeders wens om haar vondsten met de wereld te delen. Ze wilde graag bewustwording rondom huidverzorging vergroten. Nu mijn moeder er niet meer is, zetten Celesta en ik haar levensmissie voort.”

100% plantaardige en vegan producten

De producten van Miracles by Stella zijn 100% plantaardig. Zij voldoen aan de Natural Cosmetic Standard (keurmerk NCS) en zijn volledig vegan. Dit betekent dat deze natuurlijke huidverzorging geen dierlijke elementen bevatten. Maar ook geen synthetische toevoegingen, zoals je bij veel andere vegan producten ziet. De basis van de lijn is aromatherapie en de kracht van kruiden. Daar weet Celesta alles van als gecertificeerd herborist. De natuur is zo rijk aan gezondheid bevorderende kruiden en planten. Celesta en Judith vinden het hoog tijd dat we deze kennis benutten in de cosmetica.

Liefde voor jezelf en de aarde

Liefde staat centraal in de lijn, liefde voor jezelf en de aarde. Judith en Celesta willen een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten. Daarom werken ze niet met ‘omdoosjes’, bijsluiters en papieren samples. Dat wordt toch maar weggegooid. De duurzaamheid van het merk is in alles doorgevoerd. Ze hebben daarom gekozen voor recyclebare verpakkingen. En een cadeaudoos die opnieuw gebruikt kan worden.

De dag- en nachtcrème en deodorant van Miracles by Stella zijn sinds 5 mei verkrijgbaar via www.miraclesbystella.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.