Lovechock vegan chocolade voor Moederdag

Lovechock Magic

Een mooi teken van liefde voor je moeder? Dat geef je met Lovechock vegan chocolade. Staat jouw moeder dag en nacht voor je klaar? Dan verdient zij zeker wat extra liefde. Natuurlijk kan jij haar dat zelf geven. Maar met dit lieve, duurzame en gezonde chocolade cadeautje zet je jouw woorden van liefde kracht bij. De Lovechock Gifting Bars of de onlangs geïntroduceerde Cacao Magic-repen zijn het perfecte kleine cadeautje met een mooi verhaal voor elke moeder. Of het nu Moederdag is of elke gewone andere dag, waarop je iets bijzonders voor je moeder wil doen.

Lovechock Gifting Bars

De drie chocolade bars zijn, zoals we gewend zijn van Lovechock weer perfect qua smaak, textuur, zachtheid en zoetheid. Het merk doet er vanaf de start sinds 2009 al alles aan om de chocolade traktatie zo duurzaam en gezond mogelijk te produceren.

Met fairtrade chocolade in composteerbare verpakkingen. De bars zijn vegan en gezoet met natuurlijke kokosbloesemsuiker. Een heerlijk tussendoortje met een goed gevoel dus!

Drie heerlijke smaken Lovechock

NUTTY KISS: Hazelnoot

LOVE: Hibiscus met cacaonibs

WARM HUG: Cherry chilli

Maar niet alleen de drie geschenkrepen – ofwel Lovechock Bars – zijn het proberen waard. Lovechock introduceerde onlangs ook hun Cacao Magic-assortiment, met overheerlijke nieuwe smaken en maar liefst 30% minder suiker.

Cacao Magic tabletten in 6 smaken

De nieuwe Cacao Magic-lijn (zie foto boven) is lekkerder en gezonder dan ooit! Het Cacao Magic-assortiment bevat namelijk 30% minder suiker dan gewone chocolade en is gezoet met inuline. Dat is een natuurlijke vezel van de agaveplant, die bekend staat om zijn gezondheidsvoordelen. Naast het gebruik van eerlijke cacao – met alle gezonde eigenschappen van dien – is Lovechock er dus ook in geslaagd om de zoete smaak een gezonde twist te geven. Daar is over nagedacht!

De zes vegan chocoladerepen die deel uitmaken van het ‘Cacao Magic’ assortiment zijn:

SPIRIT: Pure chocolade met 75% cacao

SOUL: Chocolade met 75% cacao en karamel zeezout

COSY: Chocolade met 58% cacao en hazelnoten

DREAM: Chocolade met 58% cacao en kokosnoot

PASSION: Chocolade met roze bessen

BLISS: Een bijzonder romige witte chocolade

Alle creaties uit het Cacao Magic – assortiment weerspiegelen de claim van Lovechock: Vegan Goodness – altijd natuurlijk, biologisch en minder suiker. Kortom: een echte innovatie in de wereld van vegan chocolade.

Waar te koop?

De Lovechock ‘Cacao Magic’- repen zijn verkrijgbaar bij geselecteerde biologische speciaalzaken, zowel in de winkels als online. De adviesprijs voor de 70g reep uit het ‘Cacao Magic’-assortiment is € 2,99. De adviesprijs voor de drie nieuwe ‘Cacao Magic Gifting Bars’ is € 1,99.

Welke smaak kies jij voor je lieve moeder?

Dit artikel kwam in samenwerking met Lovechock tot stand. Ik ben zelf al jaren fan van dit merk. Het is lekker en biedt een gezonde manier van snoepen. Maar ook het verhaal en de aandacht voor duurzaamheid spreken mij aan. Lovechock was wat dat betreft zijn tijd ver vooruit. Al in 2011 waren de verpakkingen volledig composteerbaar. En zij wisten de gezonde eigenschappen van eerlijke, vegan chocolade op een feestelijke en smakelijke manier op de markt te brengen! With Lovechock, Vivienne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.