SOS Naambandjes van Goedgemerkt!

SOS Naambandjes van Goedgemerkt!

sos naambandjes

Kinderen zijn avontuurlijk… Ook al houd je ze goed in de gaten, de nachtmerrie van iedere ouder is dat je je kindje kwijt raakt op het strand, de camping, bij het boodschappen doen of in het pretpark. Om te voorkomen dat je je kindje kwijtraakt heeft Goedgemerkt speciaal hiervoor het SOS Naambandje. SOS naambandjes geven je kind een identiteit als ze verdwalen. Ook als ze de taal niet spreken.

Personaliseer je eigen SOS Naambandjes

De SOS Naambandjes van Goedgemerkt zijn verkrijgbaar in hippe kleuren en in verschillende maten. Daarnaast zijn deze naambandjes waterbestendig, enorm duurzaam en oersterk. Er is volop ruimte om allerlei informatie op te graveren. Denk hierbij aan je naam en/of telefoonnummer, allergie of je bloedgroep en kies uit één van de 23 leuke merkjes. Maak het bandje zoals jij het wilt. Zo kunnen grotere kinderen er bijvoorbeeld voor kiezen om er de naam van hun idool op te zetten of van hun favoriete voetbalclub zoals ‘AJAX fan 4-ever’.

SOS Naambandje

  • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren (rood, blauw, turquoise, roze, groen en oranje etc)
  • Kies uit verschillende lettertypen en voeg één van de leuke merkjes toe.
  • 4 verschillende maten (14cm, 16cm en 18cm en 20cm)
  • 2 tekst invoerregels (bijvoorbeeld naam en telefoonnummer)
  • Voor € 7,95

LEES OOK: Gezonde ijsjes zelf maken recept en boek
EN Babypakket van Goedgemerkt met naamstickers


naambandjes

Voorkom dat je kindje op de camping, in het pretpark, op het strand of tijdens het boodschappen doen kwijtraakt en kies voor de SOS Naambandjes van Goedgemerkt. Super leuk en handig!

Goed voorbereid op vakantie geeft rust

Wil je goed voorbereid op vakantie? Check dan voor vertrek ook de veiligheid op de plek van bestemming. Kan je daar bijvoorbeeld veilig zwemmen in zee? Of heb je waterschoentjes van Liewood nodig voor je kids? Hoe is de stroming in zee? Is er een kustwacht actief? Wat is het dichtstbijzijnde ziekenhuis in de buurt van waar je verblijft? Hoe is de cultuur in het land waar je heen gaat? Moet je rekening houden met zakkenrollers of ander geweld op straat. Het is niet leuk om erover na te denken. Maar hoe beter je voorbereid bent, hoe meer ontspanning je kan voelen als je er eenmaal bent!

Zorg ook voor fijne gezonde snacks voor in de auto. En neem niet teveel spullen mee. Licht reizen is echt heel fijn! Lees tips voor licht pakken op mijn website haarauto.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.