Babypakket van Goedgemerkt naamstickers

Babypakket naamstickers van Goedgemerkt!

babypakket naamstickers

De eerste glimlach, het eerste hapje, het eerste nachtje doorgeslapen… Momenten die je als ouder niet wilt vergeten. Het Goedgemerkt babypakket naamstickers is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Het babypakket van Goedgemerkt bestaat uit twee varianten: “Het is een jongen!” en “Het is een meisje!”. Merk in een handomdraai flesjes, rompertjes, kleertjes en alle overige babyspullen met de Naamstickers en Kledinglabels van Goedgemerkt! Naast een aantal varianten gepersonaliseerde Naamstickers en Kledinglabels, bevat het babypakket ook 16 mijlpaal kaarten. Hiermee kun je bijzondere momenten vastleggen. Kortom, het ideale geschenk voor de geboorte.

Inhoud babypakket:

  • 18 Ronde Naamstickers, voor bijv. op flesjes en bekers.
  • 18 Plakgemak Kledinglabels, voor op rompertjes en kleertjes.
  • 20 Instrijklabels, voor het merken van alle kleertjes.
  • 20 Zachte Instrijkers die zich vermengen met de stof, in het bijzonder zacht voor de tere babyhuid
  • 16 Mijlpaalkaarten voor de mooiste momenten in het eerste jaar van het leven van de baby
  • Een mooi vormgegeven mapje

LEES OOK: SOS naambandjes van Goedgemerkt
EN Voedingsdoeken voor moeders die borstvoeding geven


Raak geen spullen meer kwijt

baby zitje

Of het nu in de crèche, bij een gastouder of gewoon thuis is, waar veel kinderen bij elkaar komen raken spullen kwijt of verwisseld. Al snel hoor je: van wie is deze fles? Wiens broek is dit? Voor dit probleem bieden de Naamstickers en Kledinglabels van Goedgemerkt de ideale oplossing. De stickers kun je zelf eenvoudig op de website ontwerpen met naam, telefoonnummer en/of merkje. Met de labels merk je eenvoudig alle babyspulletjes waardoor je geen spullen meer kwijtraakt. De labels van Goedgemerkt zijn van de beste kwaliteit en gaan meer dan 200 wasbeurten mee in de wasmachine en vaatwasser! Ook zijn ze magnetron bestendig.

Van momenten naar herinneringen

babypakket goedgemerkt

De baby is er! Dit betekent een hoop stress voor nieuwe ouders maar ook veel vreugde. Elke dag leert de baby weer iets nieuws. Soms gaat het slechts om zeer kleine dingen. Soms zijn het echt “mijlpalen”, zoals de eerste keer dat de baby kruipt, hij/zij voor het eerst mama/papa zegt of zijn eerste stapjes zet. Met de mijlpaalkaarten van Goedgemerkt kunnen ouders deze unieke momenten vastleggen. Plaats de Goedgemerkt mijlpaalkaart net naast je baby en maak er een foto van. Op de achterkant kan je noteren waar en wanneer een bijzondere ‘mijlpaal’ heeft plaatsgevonden.

Het babypakket: een ideaal kraamcadeau

Kortom, met het Goedgemerkt Babypakket merk je gemakkelijk alle babyspulletjes en hiermee voorkom je dat spullen verloren of verwisseld raken. Het babypakket wordt in een mooi mapje verpakt dit maakt het ook een leuk kraamcadeau. Wanneer je voor 12:00u besteld en betaald, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.