Maak de beste productkeuze voor jouw baby

Als je zwanger bent, is dat een heel bijzondere periode in je leven. Er groeit nieuw leven in je buik! Toch is het niet alleen maar genieten. Er moet veel geregeld worden voordat je baby komt. Zeker als je zwanger bent van je eerste kindje, heb je vast veel vragen. Wat mag ik wel of niet eten? Hoe ga ik straks de zorg voor mijn kind combineren met werk? Maar ook Wat moet ik allemaal voor mijn kind aanschaffen?

Het aanbod babyproducten is enorm, waardoor het niet meevalt om de beste keuze voor jouw kindje te maken. Het onafhankelijke magazine BabyStuf helpt je bij het maken van deze lastige keuzes.

Van ledikantjes tot commodes en van babyspeelgoed tot autostoeltjes. Er is zoveel te krijgen aan babyproducten! Het een ziet er nog mooier uit dat het andere en alle fabrikanten beweren dat hun product het beste is. BabyStuf is een onafhankelijk magazine dat een compleet en objectief overzicht geeft van alle baby- en peuterproducten. Alle producten zijn voorzien van praktische productinformatie, waardoor je ze makkelijk kunt vergelijken. Bovendien kun je op de website de meeste producten sinds kort ook direct online kopen, dus hoef je niet meer de deur uit voor het aanschaffen van je babyuitzet.

Kijken en vergelijken

Carola Siksma-Ruiters, hoofdredacteur van BabyStuf vertelt: We merken steeds weer dat aanstaande en jonge ouders veel behoefte hebben aan informatie. In het magazine vinden ze, naast de uitgebreide productinformatie, allerlei tips en adviezen op het gebied van veiligheid, vervoer, babykamers, borstvoedingsproducten, enzovoort. Bovendien kunnen ouders via www.babystuf.nl direct vragen stellen aan ons team van deskundigen. Daarnaast is er de Producten Top 10, met de babyproducten die als beste beoordeeld zijn. Veel ouders maken gebruik van de mogelijkheid om op de website een productwaardering te geven, naar aanleiding van hun eigen ervaring met een product. Hierdoor is BabyStuf.nl uitgegroeid tot de belangrijkste kijk- en vergelijksite voor babyproducten.”

Negenmaandenbeurs

Natuurlijk mag het meest complete productenmagazine niet ontbreken op de Negenmaandenbeurs, die van 17 tot en met 21 februari plaatsvindt in de Amsterdam RAI. Tijdens deze beurs wordt de 5e editie van BabyStuf gelanceerd met het meest complete overzicht babyproducten voor dit jaar.

Voor meer informatie: www.babystuf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *