Pluk je geluk mama, met hulp van de Ikify app

pluk je geluk

Ken je ‘Pluk je geluk, Mama’ van Ikify al?

Ontvang dagelijks een digitaal cadeau van Ikify in de vorm van een kaartje. Een heel klein, heel fijn cadeautje dat dagelijks via de app van Ikify verschijnt. Zie het als een digitaal kaartje dat je toegestuurd krijgt en kunt uitpakken. Het directe gevolg van ieder cadeau is een glimlach en een moment van rust. Hiermee creëert Ikify bij jou het gevoel van meer ruimte en van ietsjes meer rust. Beetje bij beetje. En speciaal voor moeders van jonge kinderen, zoals jij.

Ikify ondersteunt jonge moeders

Ikify streeft ernaar om vrouwen op emotioneel en mentaal vlak te ondersteunen. Tijdens de levensfases waarin veel van vrouwen gevraagd wordt. Moederschap staat daarbij bovenaan als meest impactvolle gebeurtenis. Dat is ook de reden dat Ikify de ‘Pluk je geluk’ app speciaal heeft ontwikkeld voor moeders.

Juiste oplossing door onderzoek

In hun onderzoek naar de ‘juiste oplossing’ hebben de ontwikkelaars van Ikify veel geleerd over wat moeders nodig hebben. Het digitale product waarmee zij moeders met jonge kinderen wilden gaan helpen, moest minimaal aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. Weinig tijd kosten
  2. Laagdrempelig zijn
  3. Direct voelbaar en merkbaar effect
  4. Persoonlijk en positief

Ervaringen en gevoelens van moeders

Dat bovengenoemde voorwaarden belangrijk zijn blijkt wel uit het onderzoek dat Ikify hield onder meer dan 250 vrouwen met jonge kinderen. Ze hebben via interviews en vragenlijsten de grootste uitdagingen van deze tijd in kaart gebracht. De drie meest kernachtige en terugkerende reacties van vrouwen zijn:

  • Het gevoel te kort te schieten op alle fronten door te weinig tijd te hebben.
  • Het lukt vaak niet om echt van het moment met kinderen en/of partner te genieten door alle drukte en dingen die je nog aan je hoofd hebt.
  • Als mama zijnde vaak het gevoel hebben er alleen voor te staan of de enige te zijn in iets dat je overkomt of zich voordoet.

Ikify wil meer geluk brengen

Ikify streeft naar het verhogen van de mate van blijdschap en vreugde die jij ervaart. Ze helpen jou om de eerste stap te zetten om weer meer in het moment te leven en genieten. Met volle aandacht. Zij willen graag zware begrippen als stress en negatieve emoties links laten liggen. En geven een nieuwe invulling aan het leren van vaardigheden die bijdragen aan het verlagen van je stressniveau. Ikify leert je ontspannen. Deze manier is volgens Ikify de beste plek om te starten. Het mooie is dat jij in de Ikify app kunt beoordelen welke content jou helpt. Zo leert Ikify steeds meer over de dingen die moeders nodig hebben in de drukste tijd van hun leven.

Ontdek de plukjes geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *