Bevallen is balanceren, enkele tips

bevallen tipsTwijfel je over je bevalling? Zie je er soms een beetje tegenop of gieren de angsten en emoties door je lichaam? Raak je soms uit balans, letterlijk en figuurlijk? Dat is heel normaal! Maar hoe kom je weer in balans? Bevallen tips lees je hier op mamas. Er zijn een paar belangrijke boeken die je kunt lezen. En meer!

Praten over je bevalling

Soms helpt het om erover te praten met andere vrouwen. Maar dat heeft ook zijn beperkingen. Want iedereen heeft haar eigen ervaringen. En elke vrouw doet het anders. Het heeft zeker geen zin om nare verhalen aan te horen of te lezen. Dat kan alleen maar je angst vergroten. Zoek de positieve ervaringen. En praat met vrouwen, die je gerust kunnen stellen.

Lees goede boeken over bevallen

Duik in je weeen
Bestel dit boek gelijk, door op het plaatje te klikken.
Veilig bevallen
Bestel dit boek vandaag nog. Klik op het plaatje en koop bij bol.com.

Lezen over bevallen kan goed zijn. Een grote favoriet voor veel vrouwen is het bekende “Veilig Bevallen” van Beatrijs Smulders. En “duik in je weeën” van Carita Salomé.

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga helpt je ontspannen. Het helpt je ook om zekerder te worden van je eigen lichaam. Door de concentratie op jezelf en je ademhaling kom je in een staat van rust en ontspanning. Die is goed voor jou en je baby en om je eigen kracht te versterken.

————————————————————-
LEES OOK: Bevallen?-help-hoe-staat-het-met-mijn-vagina?
EN 5x-Jezelf-verwennen-na-je-zwangerschap
————————————————————-

Zwangerschaps- coaching of doula

Heb je wel eens gehoord van een coach bij je zwangerschap en bevalling? Een waardevolle tip, die steeds meer aanstaande moeders opvolgen. Een coach of doula helpt je door de juiste vragen te stellen. En door je te ondersteunen bij de bevalling op een manier die bij jou past. Ze is daarbij aanvullend op de verloskundige, de kraamhulp en je partner.
Kijk voor meer informatie bij www.doula.nl.

Wat doe jij om je zeker te voelen tijdens je zwangerschap. En hoe treed jij de bevalling met vertrouwen tegemoet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.