Duurzame parttime vacature op 9tot3 vacaturebank

Nieuwe parttime vacaturesWil jij parttime werken om voldoende tijd met je kinderen door te brengen? Veel moeders werken in Nederland parttime en liefst binnen schooltijd. De 9tot3 vacaturebank zoekt samen met Mamas.nl regelmatig geschikte kandidaten voor dergelijke functies. De voordelen zijn groot. Voor de kandidaten betekent het een goede balans in werk en prive. De werkgever krijgt goed opgeleide vaders of moeders, die de voorkeur geven aan een werkgever die flexibel omgaat met werktijden. Vind nu op 9tot3 vacaturebank jouw duurzame parttime vacature.

Duurzame vacatures

Ook hebben we de laatste tijd op 9tot3 vacaturebank mooie vacatures in de duurzame hoek. Mooie bedrijven die rekening houden met mens en milieu. Dat heeft de toekomst. En daar willen vaders en moeders graag werken. Het biedt immers hun kinderen en kleinkinderen een betere toekomst als bedrijven rekening houden met het milieu.

Duurzame parttime vacature

Deze week mogen wij via 9tot3 weer op zoek naar de juiste kandidaat voor een duurzaam bedrijf. Sustainable Talent zoekt een Medewerker administratie en office management voor 18-20 uur in Utrecht. Ben jij die kandidaat? Reageer dan via de 9tot3 vacaturebank. Of ken jij iemand die op zoek is naar een dergelijke functie? Stuur dit bericht dan door!

Medewerker administratie en office management, 18-20 uur in Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *