Duurzame parttime vacature op 9tot3 vacaturebank

Nieuwe parttime vacaturesWil jij parttime werken om voldoende tijd met je kinderen door te brengen? Veel moeders werken in Nederland parttime en liefst binnen schooltijd. De 9tot3 vacaturebank zoekt samen met Mamas.nl regelmatig geschikte kandidaten voor dergelijke functies. De voordelen zijn groot. Voor de kandidaten betekent het een goede balans in werk en prive. De werkgever krijgt goed opgeleide vaders of moeders, die de voorkeur geven aan een werkgever die flexibel omgaat met werktijden. Vind nu op 9tot3 vacaturebank jouw duurzame parttime vacature.

Duurzame vacatures

Ook hebben we de laatste tijd op 9tot3 vacaturebank mooie vacatures in de duurzame hoek. Mooie bedrijven die rekening houden met mens en milieu. Dat heeft de toekomst. En daar willen vaders en moeders graag werken. Het biedt immers hun kinderen en kleinkinderen een betere toekomst als bedrijven rekening houden met het milieu.

Duurzame parttime vacature

Kijk op onze website of er op dit moment duurzame parttime vacatures zijn, die aansluiten bij jouw wensen. Wij plaatsen bij de vacatures altijd de contactgegevens van het betreffende bedrijf, zodat je direct contact op kunt nemen met je potentiële werkgever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.