Durf te geven, campagne voor MamaCash

Durf te geven, campagne voor MamaCash’Schep je eigen ideale leven’, dat wenst Mama’s elke vrouw. Niet alleen hier in Nederland, maar ook in andere delen van de wereld, waar problemen er weer heel anders uitzien en vrouwen minder kansen hebben om hun dromen tot werkelijkheid te maken.
Daarom steunt Mama’s Mama Cash in haar campagne van 88 dagen. Want Mama Cash is er voor vrouwen, al meer dan 20 jaar. Ben jij er ook? Met een paar euro maak je al verschil!
We hebben tot en met 8 maart -vrouwendag- de tijd. Dan is het einde van deze campagne een feit. Dus wacht niet te lang! In Mama’s nieuwsbrieven lees je de komende maanden meer over het goede werk dat Mama Cash doet voor vrouwen.
Als alle bezoekers van Mama’s (en Haar eigen Zaak!) slechts één euro zouden geven, dan halen we de 30.000 euro, die Mama’s zich ten doel stelt om te werven voor deze campagne. Steun via deze link naar MamaCash die andere Mama’s zodat zij een kans krijgen hun lot in eigen hand te nemen en het leven te creëren dat zij zich wensen!

Durf te leven, durf te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.