Wat zijn leuke fietsen voor hippe mama’s?

Als je je in de stad bevindt, kan je er niet omheen: de fiets is alom in ons midden. Als je nog eens naar alle fietsen kijkt, zie je snel dat de meeste fietsen op elkaar lijken. Over het algemeen zijn het allemaal tweedehands fietsen met een zwarte kleur, dit terwijl er genoeg hippe fietsen worden aangeboden op het internet. Moederfietsen, mamafietsen of toch maar een conventionele omafiets. Waar vind je leuke fietsen voor hippe mama’s?

Speciale moederfiets

Sinds een jaar of tien heeft de moederfiets zijn intrede gemaakt. De moederfiets is samen met de omafiets de meest populaire fiets onder vrouwen. Het verschil tussen een moederfiets en een omafiets is dat een moederfiets een lagere opstap heeft, plus dat het is gemaakt om een kinderzitje achterop te hebben. Bovendien verschilt het model van een moederfiets op grote vlakken ten opzichte van een omafiets. Een nieuwe omafiets of moederfiets bestel je gemakkelijk en snel online, maar hoe vind je een leuke fiets?

Model, kleur & specificaties

De belangrijkste aandachtspunten zijn model, kleur en specificaties. Denk bij model ook aan motieven en opdrukken. Anno 2014 is de omafiets met luipaardprint enorm populair bij volwassen vrouwen. Als je zoekt naar een leuke fiets, sorteer het aanbod dan eens op kleur en kijk of er fietsen zijn met verschillende opdrukken en kleurcontrasten. Met zo’n fiets val je sowieso op! Opvallende kleuren zoals roze, knal rood of knal wit zijn in 2014 ook weer helemaal hip. Zoals eerder beschreven zijn de meeste fietsen zwart en met deze kleuren val je echt op. Heb je een model en een hippe kleur uitgekozen dan blijft er nog één belangrijk aandachtspunt over, namelijk de specificaties. Kijk goed welke hippe snufjes en extra’s er bij jouw fiets horen. Zodoende heb je altijd een hippe fiets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *