Thuiswerken, de voordelen en goede koffie

thuiswerkenVeel moeders willen graag thuiswerken om werk en kinderen zo goed mogelijk te combineren. Je kinderen van school halen nadat je binnen schooltijd je werk voor een groot deel gedaan hebt. Eventueel kun je ’s avonds nog wat afmaken. Veel moeders doen dat al. Het vergt een goede planning en het maken van heldere doelen. De juiste afspraken met je werkgever en een fijne thuiswerkplek zijn ook belangrijk. En als je klanten wilt ontvangen, vergeet dan niet de beste koffie in huis te halen.

Hoe regel je thuiswerken?

Wil jij thuiswerken? Dan kun je dat met je werkgever overleggen. Door de wet Flexibel werken is elke werkgever sinds vorig jaar verplicht om de mogelijkheden voor thuiswerken serieus te overwegen. Praat er dus over en vind samen de ideale oplossing om je werk optimaal te kunnen doen, terwijl je er ook voor de kinderen bent. Als je ondernemer bent is het helemaal makkelijk. Een thuiswerkplek is voor veel vrouwelijke ondernemers het ideale kantoor.

De voordelen van thuiswerken

Behalve dat je er elk moment voor je kinderen kunt zijn, heeft thuiswerken nog meer voordelen. Je bespaart veel tijd doordat je niet in de file hoeft te staan. Het is bovendien beter voor het milieu als we niet allemaal de weg op gaan elke ochtend. En het wegennet hoeft niet verder worden uitgebreid als meer mensen het Nieuwe Werken zouden omarmen. Als thuiswerken de norm zou zijn, bespaart dat ook kantoorruimte en daarmee nog meer energieverbruik.

Jouw ideale thuiskantoor

Als je thuis werkt is het belangrijk dat je er een fijne werkplek creëert. Een rustige ruimte, die inspiratie geeft. Waar je je terug kunt trekken, ook als de kinderen en je partner wel thuis zijn. Zeker met het koude weer is het heerlijk om niet de weg op te hoeven. Je bent van alle gemakken voorzien en kunt het jezelf gemakkelijk naar de zin maken. En wil je ook klanten op jouw thuiskantoor ontvangen? Vergeet dan niet de beste koffie in huis te halen.

De beste koffie voor jouw thuiskantoor

Heb je al eens gehoord van Coffee@Home? Daarmee kun je de lekkerste professionele koffie thuis maken. Daar hoef je de deur niet meer voor uit. Je leaset een koffiemachine, die alles kan. Gewoon bij jou thuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *