Online bloemen bestellen en laten bezorgen

online bloemen bestellen en laten bezorgen

Online bloemen bestellen en laten bezorgen doen we steeds vaker. Een bloemetje is leuk, een persoonlijk bloemetje is nog leuker. Daarom heb je bij Boeketcadeau de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Op een bijpassend kaartje bijvoorbeeld, deze optie kun je kiezen wanneer je de bloemen in de winkelmand hebt geplaatst. Bloemen versturen met een privébericht heeft als bijkomend voordeel dat de ontvanger precies weet waaraan hij of zij de bloemen verdiend heeft.

Online bloemen bestellen en laten bezorgen

Naast een mooi boeket kun je de ontvanger ook verrassen met een cadeau. Wat is het beste cadeau voor bij een boeket? Het hangt af van wat de ontvanger leuk vindt. Handgemaakte snoepjes of de beroemde Droste-chocolade. Hiermee maak je een goede indruk bij een echte chocoladefan. Geboorte van een baby? Kijk naar de schattige knuffels. Kies champagne om te proosten op een bruiloft, of kies voor een fruitmand en hoop op een snel herstel. Naast champagne biedt BoeketCadeau ook een geweldig wijnassortiment! Zo maak je de verrassing compleet met het juiste cadeau.

Keuze uit verschillende kaartjes

Je hebt de keuze uit de meest uiteenlopende kaartjes. Denk aan een gefeliciteerd kaartje, een sorry kaartje of een sterkte kaartje. Schrijf een persoonlijke boodschap van maximaal driehonderd woorden. Jij kiest precies wat bij jouw bloemetje past.

Bloemen voor elke gelegenheid

Bloemen laten bezorgen? Verras de jarige met een kleurrijk boeket vol verschillende bloemen en maak de jarige blij met een combinatie van rozen. Wil je eens niet bij je geliefde aankomen met een standaard bos rode rozen? Ga dan voor die geweldige bos met sfeervolle warme tinten. Ook voor minder feestelijke gebeurtenissen zijn bloemen zeer gepast. Wil je iemand opbeuren? Een bloemenwerk in pasteltinten doet het dan goed. Natuurlijk kan bij ieder secuur uitgekozen boeket een bijpassende glazen vaas worden geleverd. De ontvanger hoeft dus alleen een mooie plaats uit te zoeken om het neer te zetten. Zeg het dus met bloemen! Welke bloemen je kiest, hangt ook al van de gelegenheid.

Online bloemen bestellen bij Boeketcadeau.nl

Boekketcadeau biedt bloemen tegen aantrekkelijke prijzen. Ze kunnen vaak de volgende dag nog leveren. Met een versgarantie van 7 dagen, hoef je er niet bang voor te zijn dat het boeket verlept op de plaats van bestemming aankomt. Wie maak jij blij met een bos?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.