Stokke winkel in Amsterdam: brand store in de buurt!

Stokke brand store Amsterdam

De nieuwe Stokke® winkel in Amsterdam brengt de producten met persoonlijk advies en informatie dichter bij je thuis. De Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten opende de Brand Store in de rivierenbuurt aan de Scheldestraat 55-57 in Amsterdam. Het is na De Kleine Kapitein in het centrum van Rotterdam de tweede Stokke winkel in Nederland in de binnenstad.

Een plek waar expert advies en iconische producten samenkomen voor moderne gezinnen.

Van de grote babywinkels nu ook dichterbij huis

Waar je de Stokke producten, zoals de Tripp Trapp®, Sleepi™ babykamers, Limas™ draagzakken, badjes, maar ook de Babyzen™ YOYO kinderwagens -die sinds kort deel uitmaken van de Stokke familie- voorheen alleen kon vinden in de grotere baby- en kinderwinkels aan de rand van de stad, zijn nu de brand stores dichter bij huis. Je kan er even langs fietsen, goed advies krijgen en de producten gelijk mee naar huis nemen of laten bezorgen.

Met hoogwaardige producten en betrouwbaar advies draagt Stokke bij aan de ontwikkeling van jouw kleintje en het creëren van een sterkere gezinsband. Omdat nu iedereen aan tafel kan zitten om samen te eten.

Stokke store Amsterdam

STOKKE® BRAND STORE AMSTERDAM is NIEUW! sinds maart 2024. Een plek waar expert advies en iconische producten samenkomen voor moderne gezinnen. Een winkel waar je terecht kan met vragen over Stokke producten. Het gaat allang niet meer alleen maar over handige ergonomische kinderstoelen. Stoelen zoals de Tripp Trapp, die meegroeien met je kind. Ja, die zijn er ook nog steeds, maar er zijn zoveel producten en accessoires bijgekomen! Zoals kinderwagens, kinderkamer meubels en accessoires. En als je van dit merk houdt, wil je er vast meer van hebben. Dan is een bezoekje aan deze winkel echt een feest!

Cem Tanyeri, Area sales manager Benelux: “Bij Stokke staat de bevordering van kindontwikkeling en het versterken van familiebanden centraal. We zijn dan ook verheugd om onze boodschap nog persoonlijker en directer over te brengen aan ouders in Amsterdam via onze prachtige Brand Store. We hopen dat deze locatie zal uitgroeien tot meer dan alleen een verkooppunt, maar ook een ontmoetingsplek zal worden voor ouders en deskundigen op het gebied van kindontwikkeling.”

Stokke winkel in Amsterdam

Waar is de Stokke winkel in Amsterdam?

Stokke Brand Store Amsterdam bevindt zich aan de Scheldestraat, een van de meest levendige straten in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Het pand aan de Scheldestraat 55-57, waar eerder de kinderwinkel Koter & Co was gevestigd, is volledig verbouwd en heringericht door Recom.co, om (toekomstige) ouders de volledige Stokke ervaring te bieden.

Leuke actie! Personaliseer je Stokke® Tripp Trapp® GRATIS

Ter ere van de opening van de Stokke brand store in Amsterdam kun je in de maand mei gratis jouw Tripp Trapp laten graveren in de winkel! Zowel nieuwe Stokke klanten, als klanten die reeds een Tripp Trapp in bezit hebben (LET OP! neem alleen de rugleuning mee naar de winkel) zijn welkom voor het gratis laten graveren van hun Tripp Trapp.

Stokke winkel in Amsterdam 

Scheldestraat 55-57
1078 GG Amsterdam
T: 020 – 6754504
www.stokkebrandstore.nl

Openingstijden:

Dinsdag 10:00 t/m 18:00
Woensdag 10:00 t/m 18:00
Donderdag 10:00 t/m 18:00
Vrijdag 10:00 t/m 18:00
Zaterdag 10:00 t/m 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.