Je gaat nooit meer zonder deze keukenitems kunnen

keukenitemsSommige keukenitems heb je misschien niet echt nodig, maar zijn een echte toevoeging op je keuken. En als je ze eenmaal hebt, wil je niet meer zonder. We zetten er een paar voor je op een rijtje. Deze dingen zijn niet alleen handig, ze zijn ook nog eens een lust voor het oog! Kijk dus snel verder of er iets voor jou tussen zit wat jij binnenkort gaat aanschaffen.

Nicer dicer

Dit handige apparaat snijdt al jouw stukjes in verschillende maten met één duw. Leg je appel in de nicer dicer, kies het formaat waar je de appel in wilt laten snijden, en met 1 duw op de nicer dicer is je appel gesneden. Zo kun je paprika’s, wortels, tomaten, peren, champignons en nog veel meer gemakkelijk en snel snijden. Ook kun je er snel plakjes mee snijden, en raspen is ook nog een optie. Dat scheelt je een hoop tijd, en alles in één.

Een multifunctionele prullenbak

Tegenwoordig willen we alles zoveel mogelijk scheiden. En dat is maar goed ook! Echter is het wel lastig als alles apart van elkaar ligt, en je dus meer moeite moet doen om je afval te scheiden. Zorg er dan voor dat je een multifunctionele prullenbak in bezit hebt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een Duo prullenbak te nemen, hierin kun je gewoon afval en plastic meteen scheiden. Je hoeft dus niet meer speciaal voor plastic helemaal naar de garage te lopen.

Handig en leuk servies

Ze maken tegenwoordig van servies een heel feestje. Zo kun je siliconen keukengereedschap aanschaffen. Zo heb je bijvoorbeeld soep opscheplepels in de vorm van het monster van Lochness, of een theehoudertje in veel verschillende vormen. Je kunt er al veel verschillende dingen van op internet vinden!

Heb jij thuis nog handige items die je gebruikt in je keuken? En welke je niet meer kunt missen? Laat het ons dan weten en vul het lijstje aan!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *