Kinderspullen met de naam van je kind

Kinderboeken met de naam van je kind

Sinds het mogelijk is om boeken en spullen te personaliseren, heeft die trend echt een vlucht genomen. Zo kun je nu zelfs kinderboeken met de naam van je kind cadeau doen aan je kleintje. Hoe gaaf is dat voor een klein jongetje of meisje? En wat denk je van speelgoed en kleding met de naam erop? Natuurlijk is dat praktisch omdat het dan minder snel kwijt kan raken op de opvang of op school. Maar het geeft ook een extra persoonlijk gevoel voor je kindje.

Kinderboeken met de naam van je kind

Kinderboeken met de naam van jouw kind, kun je bij Primera bestellen. Zo leuk voor kleine kinderen! Door hun eigen naam in het boek te zien, maken zij veel meer deel uit van de avonturen die beschreven worden. Dat zorgt voor een actieve luisterhouding en een betere inleving. Want ze zijn er immers zelf bij! Het zijn boeken met speciale thema’s zoals slapen gaan. Maar ook met Dikkie Dik en Woezel & Pip kunnen jouw kinderen onderdeel worden van het verhaal.

Een knuffel met je naam erop

Gaat je kindje voor het eerst naar de opvang of peuterspeelzaal? Dat kan best een spannende stap zijn voor jullie allemaal. Een knuffel met een zelf verzonnen naam erop kan al wonderen doen. Kinderen hebben een rijke fantasie. Daarom hebben ze dan niet het gevoel dat ze helemaal alleen naar de opvang gaan. Je kunt zelfs een foto van papa en mama op een knuffel laten drukken. Dat is helemaal het einde. Zorg er wel voor dat je kind ook in het echt genoeg knuffels van jou krijgt. En leg de knuffel als jullie allemaal thuis zijn gewoon even apart. Dan is het een extra feestje als hij weer tevoorschijn komt.

Kinderspullen met de naam van je kind: kleding

kinderkleding bedrukken

Ook T-shirts en truien lenen zich er bij uitstek voor om bedrukt te worden. Hier kun je samen met je kind helemaal los gaan in een creatieve bui. Maak een mooie foto of afbeelding en versier deze in bijvoorbeeld Canva. Kies de lievelingskleuren van je kind en laat het op een T-shirt drukken. Zeker weten dat dit een succes is. Natuurlijk kun je ook met naamlabels werken. Maar dat is minder feestelijk. Heeft je kind een held? Een stripfiguur waar het helemaal wild van is? Zoek die dan op internet op en maak er een persoonlijk kledingstuk van.

Rugzakken en bekers laten bedrukken

Als je kind naar school gaat, heeft het een rugzak of andere tas nodig. Laat die dan bedrukken met een leuke foto of de naam van je kind. En wat denk je van de beker en de lunchbox? Zo fijn als die precies zo zijn als je kind ze wil hebben. Zelf denk je er misschien anders over. Maar het is je kind, die er elke dag blij van moet worden tijdens het overblijven. En smaken verschillen nu eenmaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.