Film speelgoed en speelplezier voor je kind

My Little pony speelgoed

Veel kleine kinderen spelen het liefst met de spullen waar ze jou als vader of moeder ook mee in de weer zien. Een pollepel met een pan, als je aan het koken bent. Jouw telefoon is interessanter, naarmate jij er vaker op kijkt. En als kinderen een leuke kinderfilm gezien hebben, spelen zij heel graag met karakters uit die film. Film speelgoed wordt steeds populairder. De fantasie die met de film is begonnen, breiden kinderen dan zelf verder uit. De avonturen zetten zich voort en je kind voelt zich dan onderdeel van die avontuurlijke film. Met als beste vriend hun persoonlijke held uit dat verhaal.

Speelgoed uit de keuken

De aantrekkingskracht op spullen die wij in de keuken gebruiken is voor kleine kinderen wonderbaarlijk. Het maakt het spel voor hen heel echt. Zij voelen zich zelf ook al groot als zij hetzelfde ‘speelgoed’ als hun papa of mama al mogen gebruiken. Daarom moet je ook zo opletten met breekbare spullen als glazen en stereo installaties. Kinderen imiteren nu eenmaal graag alles wat je doet. Maar doordat de fijne motoriek nog niet perfect is, kunnen zij er nogal eens onvoorzichtig mee om springen. Dus bedenk goed dat we allemaal kapot kan gaan aan je telefoon, servies of andere gebruiksvoorwerpen, die een aantrekkingskracht hebben op je kleine kind. Het is veiliger om je kind haar eigen speelgoed te geven. Dat is getest op veiligheid. Zoek het online uit bij een betrouwbare winkel en laat je kind eventueel meekijken. Tenzij je die kleine wilt verrassen met een cadeautje.

Film speelgoed karakters

Film speelgoed

Van de meeste Walt Disney en Pixar kinderfilms wordt tegenwoordig veel zogenaamde merchandise gemaakt. De figuren die op het witte doek de held uithangen, verschijnen als knuffel of pop in het echte leven van jouw kind. Of je ziet hun afbeelding op rugzakken, T-shirts en servies of broodtrommels en drinkbekers. Je kunt het zo gek niet bedenken. De meeste kinderen vinden dit helemaal geweldig. Zo als bijvoorbeeld film speelgoed van Minions, die de laatste paar jaar zo populair zijn.

De nieuwste film over deze kleine helden is onlangs uitgekomen. Dat wakkert de wens voor dit speelgoed ook weer aan. Dus wat extra film speelgoed om daarna door te fantaseren over de gebeurtenissen in de film kan echt geen kwaad deze zomer. Ook de films van Walt Disney kennen vele populaire figuren, waar jouw kind graag mee speelt. Met film speelgoed voelt een klein kind zich al snel vereerd omdat het net lijkt of de held uit de film ervoor kiest om zijn of haar vriendje te worden.

Welke helden spreken jouw kind het meeste aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.