Speelgoed voor drukke kinderen

Heb jij ook zo’n lekkere druktemaker in huis? Zo eentje die niet van stilzitten houdt? Met de nieuwe Donut van het Deense merk Bobles kan je kind springen, schommelen, balanceren, kantelen en lekker rond stuiteren. Zittend, staand of liggend, alles kan op de Donut.
Eigenlijk is het een soort speelmeubel voor zowel actief als relaxed gebruik. De donut is bijzonder goed voor de motorische vaardigheden, spierontwikkeling en balans van je kind. Daarbij is de donut aantrekkelijk vormgegeven en prikkelt de Bobles donut de creativiteit.

De donut is gemaakt van elastisch vinyl met een schuimknop in het midden en wordt geleverd met een speciale pomp om het op te blazen.
Waarschuwing: net als alle tumbling animals zijn de donuts getest én goedbevonden door kinderen! Klik hier om de donuts te bekijken en ontvang 10% korting op je bestelling met kortingscode ‘Donut’.
(verkrijgbaar in het paars, rose, jade, blauw en grijs. Korting geldt tot 1 maart 2013)

Miereneter Speelgoed voor drukke kinderenNieuwe tumbling animal in de familie
Normaal gesproken geen alledaagse verschijning zo’n miereneter, maar déze van Bobles kun je toch echt wél iedere dag in je huis tegenkomen. De miereneter is de jongste telg uit de tumbling animals familie. Met deze miereneter heb je drie tumbling animals in één koop. De twee kleinste delen zijn  aan het uiteinde afgerond. Hierdoor kantelen de animals als je kind erop zit. De set kan worden gebruikt als een tafeltje met stoelen, maar je kind kan er ook over en door de miereneter heen kruipen. Ben je wat kleiner behuisd? Dan is het een uitkomst dat de set gestapeld kan worden, zodat de animals weinig ruimte in nemen.

Net als alle andere Bobles tumbling animals zijn ook deze gemaakt van kindvriendelijk, veilig EVA-schuim. Dit zachte maar stevige materiaal is vrij van giftige ftalaten of giftige stoffen. Met een natte doek zijn de animals te reinigen. Het materiaal is licht en de randen zijn afgerond, zodat het geen strepen op je vloer achterlaat.
Klik hier om een set miereneters te bekijken en ontvang 10% korting op je bestelling met kortingscode ‘anteater’.
(verkrijgbaar in paars, blauw en jade. Korting geldt tot 1 maart 2013)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.